Három hónapot késik a Two Point Campus

  • Írta: szlav
  • 2022. április 6.
  • Csúszás
Link másolása
Sajnos a vártnál valamivel később nyitja meg a kapuit a Two Point Campus. A Two Point Hospital örököse, melyben egyetemi kampuszok menedzselése lesz a feladatunk, csak augusztusban lát napvilágot.

Two Point Hospital alkotói már bebizonyították, hogy némi humorral milyen nagyszerű szórakozás lehet a kórházmenedzsment, így már alig vártuk, hogy kipróbáljuk magunkat egyetemigazgatóként is. Egy darabig azonban még türelmesnek kell lennünk, az eredetileg május 17-re datált játék ugyanis majdnem három teljes hónapot késik.

A Two Point Studios fejese, Mark Webley elárulta, hogy a csúszás azért szükséges, hogy minden platformon egyszerre jelenhessen meg a menedzsmentjáték. Mivel a legújabb projektjük egyszerre érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre, jóval nagyobb a tét, mint az annak idején elsőként csak PC-re kiadott, majd konzolokra utólag átírt Two Point Hospital esetében. A csapat azonban elkötelezett az egységes minőség mellett, így született meg tehát a döntés, hogy egészen augusztus 9-ig elnapolják a premiert.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...