Saját képregényen dolgozik Wesley Snipes

  • Írta: Shifty
  • 2022. április 8.
  • Cooltúra
Link másolása
A Penge-sorozat egykori sztárja, Wesley Snipes úgy döntött, hogy szórakoztatóipari cégével, a Maandi House Studióval partneri megállapodást kötnek a Gifted Rebels és a PCB Entertainment duójával, méghozzá egy közös képregény kapcsán.

A The Exiled címen futó képregény Niles "Roach" Washington detektív történetét meséli el, aki egy halálos gáztámadást követően vesz üldözőbe egy veszélyes sorozatgyilkost, aki ötezer éves eszközöket használva nyúzza meg áldozatait. Közben Roach teóriája süket fülekre talál, de az ösztönei nem hagyják nyugodni. Saját szakállára nyomozásba kezd, és minden követ megmozgat, hogy kiderítse, mi áll a rejtélyes esetek mögött. A sötétség legmélyebb bugyrait is megjárja, hogy megtalálja a gyilkost, és feltárja a Föld legsötétebb titkát.

Az alkotók nemrég indítottak egy közösségi finanszírozásra irányuló kampányt is, ami június 21-én zárul majd. A támogatók megkapják a 140 oldalas képregény gyűjtői kiadását, illetve a manga méretű Go Versiont, valamint egy bónusz történetet is a The Exiled világából. Az első napos támogatók pedig egy 120 milliméteres figurához is hozzájuthatnak, ami Washingtont ábrázolja.

2.
2.
Ooorky
#1: Érdemes megnézni a Comic Book Men c. sorozatot, brutális milyen kultúrája van odaát a képregényeknek.
Rocksztárok, pankrátorok, rapperek készítenek saját képregényt amiket tényleg ők írnak.
1.
1.
Nothing
Az erős túlzás, hogy Snipes dolgozik rajta. Max. azt tudom elképzelni, beszáll producernek, hogy legyen egy ismert név is a projectben, aztán bezsebeli a százalékot (plusz a szerződésben le lesz kötve, hogy megfilmesítés esetén övé a főszerep) anélkül, hogy egy ceruzavonást húzott volna a képregénybe.

De hogy ne legyek már ilyen negatív folyton, a sztori egész érdekesnek hangzik. Ígéretes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...