Segített a Game Pass a Guardians of the Galaxyn

  • Írta: Shifty
  • 2022. április 8.
  • Biznisz
Link másolása
Ugyan a Square Enix csalódásként élte meg a Marvel's Guardians of the Galaxy kezdeti eladási eredményeit, de a cég már korábban is jelezte, hogy igyekszik majd növekedési pályára helyezni a játék mutatóit.

Ezt részben teljesítette is, hiszen a Marvel's Guardians of the Galaxy elég hamar beszerezhető lett akciós áron, nem sokkal később pedig az is kiderült, hogy a Game Pass kínálatában is helyet kap a csapat kalandja.

Nemrég pedig ismét önkritikát gyakoroltak az alkotók, ugyanis játék vezető kreatív igazgatója, Jean-Francois Dugas az Eurogamernek adott interjúban elárulta, hogy tisztában vannak vele, hogy a Guardians of the Galaxy nem lett tökéletes, viszont semmi máshoz nem hasonlítható élménnyel kecsegtet, így érdemes időt tölteni vele. Dugas elárulta, hogy a csapat mindent megtett, hogy a játék sikeres legyen a piacon, de ez most nem volt elég. A kreatív igazgató szerint az egyik probléma az lehetett, hogy hiába ismertek a Galaxis Őrzői, valójában nem biztos, hogy mindenkihez eljutott a játék híre, ami viszont egy teljesen új IP volt a piacon.

A Game Passben való szereplés viszont nagyon jót tett a játéknak. Ezt a vezető narratív rendező, Mary DeMarle erősítette meg, aki elárulta, hogy a Microsoft szolgáltatása sokat segített azon, hogy a játékosok felfedezhessék maguknak Star-Lord és a többiek kalandját.

11.
11.
crytek
#10: Pedig pont a harc a jó benne. 4 féle lövedék + a társaid skilljeinek használata stb... De persze aki 5 percet tolja nem csoda ebből semmit se észlel

Nem mellesleg ezt amit írtál bármire rá lehet húzni azaz minden game monoton szar..
10.
10.
adamsfamily
Game pass-ben kipróbáltam..A harc semmi másból nem áll csak kergetőzésből és a 2 pisztollyal való lövöldözésből.A sztori még érdekelt is volna,de az első 1-2 óra olyan unalmas volt,hogy le is töröltem.
Ugyanolyan monoton,mint az Avengers.
9.
9.
Goofey84
Biztos jó játék, de nekem ingyen sem kell (van gamepass előfizetésem)
8.
8.
Adritt7
Elkezdtem a kommentek hatására.!!! És meg kell mondjam tényleg nagyon jó.!!!
7.
7.
Csoki80
Jó játék, de nagyon rossz, hogy folyamatosan pofáznak benne a karakterek...
5.
5.
coderman
Jo kis game volt, de valoban nem fizettem volna 20ezret ha nincs gamepassban. Engem speciel a harc rendszer nem hozott lazba de minden mas jol mukodott.
4.
4.
crytek
Már megint csak a maszlag... segített rajta.. A számokat mondják meg hogy a game pass időszak alatt mennyi fogyott belőle...
3.
3.
GemForge
Az egyetlen baja a játéknak, hogy még nincs itt a 2. rész. És akkor még finom voltam!
3.
3.
GemForge
Az egyetlen baja a játéknak, hogy még nincs itt a 2. rész. És akkor még finom voltam!
1.
1.
Ooorky
Én a förtelmesen rossz avengers után passzoltam a cuccot, végül itt írta valaki, hogy kár érte mert jó játék és maximálisan igaza volt, egyik legjobb akciójáték amit toltam az utóbbi időben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...