A Star Wars is eltalál a Kingdom Hearts világába?

  • Írta: fojesz
  • 2022. április 11.
  • Pletyka
Link másolása
A tegnapi nap nagy bejelentése volt, hogy bemutatkozott a Kingdom Hearts negyedik része, amely izgalmas irányba viszi tovább a sorozatot - és még az is lehet, hogy a klasszikus Disney-crossoveren is túllépnek a készítők.

Tegnap két mobilos mellékág kíséretében bemutatkozott a Kingdom Hearts IV, amelyről annyit lehet tudni egyelőre, hogy az ötödik generációs Unreal Engine hajtja majd, és egy teljesen új sztorivonalat indít el Sorával a főszerepben, akit Quadratum városába is elkísérhetünk. Noha az már borítékolható, hogy a Disney-féle vendégszereplők sem fognak hiányozni a játékból, egyelőre csak Goofy és Donald kacsa visszatérését erősítették meg a készítők.

Pedig biztosan lesz még néhány ismerős arc, sőt az első trailer alapján megindult találgatások szerint nincs kizárva, hogy a Square Enix kibővíti a Disney-crossovert, és a Star Wars világát is elhozza a franchise-ba. Erről egyelőre az előzetes egyik képkockája árulkodik, szemfülesek ugyanis 4 perc 42 másodpercnél egy AT-ST lábát vélik látni a jobb felső sarokban. Mivel a jelenet egy erdős környezetben játszódik, az internet arra tippel, hogy az Endorra is ellátogatunk majd a játék során. Ti mit szólnátok hozzá?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...