Elrontottuk a Wii-játékokat - ismerte be az Ubisoft

  • Írta: fojesz
  • 2007. június 1.
  • Érdekesség
Rengeteg negatív kritika érte a francia Ubisoft Wii-játékait - a várt minőség elmaradt, a bocsánatkérés viszont nem: a cég elismerte, hogy hibázott.
Rengeteg negatív kritika érte a francia Ubisoft Wii-játékait - a várt minőség elmaradt, a bocsánatkérés viszont nem: a cég elismerte, hogy hibázott.Már a Nintendo Wii bejelentése óta tudtuk, hogy az Ubisoft lesz a gép egyik legnagyobb third party támogatója. A srácok a konzol premiere után ontották magukból a Wii-exkluzív címeket és átiratokat - a cég elismerte, hogy sok esetben túlzottan siettették egy-egy játék megjelenését. Elmondásuk szerint ennek köszönhető a Far Cry: Vengeance, a Blazing Angels, a Prince of Persia: Rival Swords, a Red Steel és a Driver: Parallel Lines programok mérsékelt sikere. Sűrű meaculpázás közepette megígérték: novemberben és decemberben kárpótolni fognak minden rajongót néhány remekbe szabott produktummal.
9.
9.
huszti
hát, még így is az ubi a legjobb. legalább bevallják. ha az ea vallaná be, hogy "adagolva adjuk a dolgokat, de minden évbe mindenből ugyan azt kapjátok..." nem férne el az interneten.
8.
8.
Goku1
Én próbáltam és ojan szar mint állat. Kivétel erősití a szabájt.
7.
7.
SWBF2
pstomi KAKI VAGY

Rayman legalább bevált :D
6.
6.
zentym
gamespot mindekit agyon le értékel még a zeldat is :DTöbbiböl nem fogyott sok ezért is valszeg játszák az őszinteség hullámot.

Raymnaből is már 1 milla kelt ezért is jön csak a 2 ő wii-re. Rs 2 vagy valami más aaa fps cím meg valszeg késöbb.De a drivert még mindig nem értem june 26 ra van írva a megjjelenés? :D
5.
5.
fojesz
Mindegyikből rengeteg kelt el, a mérsékelt siker nem erre vonatkozik. A Red Steel például iszonyatosan sok lehúzó kritikát kapott, a GameSpot plö 5 körül értékelte a játékot.
4.
4.
zentym
hol írták a red steel mérsékelt sikere?Popnt az hogy ki emelték ,hogy abból most már több mint 1 millió kelt el. a driver még megse jelent még :DFar cry ,és a ival swordot szidták és érthető is a far cry siralmas volt grafba legalábis biztos...
3.
3.
Daks
probaltad mar egyaltalan?
2.
2.
capt.JackSparrow
mé van wii-d?nem hiszem...akkor beszélj,ha már játszottál vele!
1.
1.
pstomi
nem ök rontották el. hanem a wii a szar.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...