Stúdiót vett a Gearbox Entertainment

  • Írta: gorien
  • 2022. április 21.
  • Biznisz
Link másolása
Kétszázhúsz fővel bővül a Gearbox állománya, a cég felvásárolta ugyanis a Lost Boys Interactive-ot. A fejlesztőcsapat olyan játékokon dolgozott, mint a PUBG Battlegrounds vagy a Tina Tina's Wonderlands.

A tavaly óta az Embracer Group alá tartozó Gearbox Entertainment ma bejelentett egy stúdióvásárlást: a Lost Boys Interactive csapatával gazdagítja a sajátját. Randy Pitchford, a Gearbox alapítója így köszöntötte az új munkatársakat: „A Lost Boys egy hihetetlen stúdió iparelső tagokkal, akik egyre magasabbra és magasabbra emelik a lécet a tekintetben, hogy a játékosok mit várhatnak kedvenc franchise-aiktól. Izgatottan várom, hogy [...] a Lost Boys hihetetlen csapata miként lesz azonnal pozitív hatással a Gearbox Software-nél már most is titokban készülő játékokra.”

A 2017-ben alapított Lost Boys Interactive önálló részleg marad a Gearbox Software alatt, a vezérigazgatója, Shaun Nivens egyenesen Steve Jonesnak jelent majd, aki tavaly váltotta Pitchfordot a játékfejlesztő divízió élén. A Lost Boys eddig más stúdiókat segített ki a munkájával: dolgoztak a PUBG Battlegroundson, a WWE 2K22-n és a Tiny Tina's Wonderlandsen is, így a Gearbox nem lesz idegen számukra.

1.
1.
Matt8888
Na szuper akkor még van esély a Duke Nukem 2001 build kiadásának
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...