Charlize Theron is visszatér a Fast X-ben

  • Írta: fojesz
  • 2022. április 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Már kezdetét vette a legújabb Halálos iramban-film forgatása, amely a Fast X címet fogja viselni. Azt is megtudtuk, hogy a visszatérő szereplők sorát erősíti majd Charlize Theron is.

Kezdetét vette a Halálos iramban-sorozat utolsóelőtti epizódjának a forgatása, amely a Fast X címet viseli majd, és 2023 májusában kerül mozikba. A Justin Lin rendezte folytatáshoz egy logót is kaptunk, íme:

További részlet az új résszel kapcsolatban, hogy abban a korábbi főgonoszt alakító Charlize Theron is visszatér majd - ezt Jason Momoa, az új főgonosz erősítette meg az ET-nek adott interjúban.

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy Vin Diesel mellett Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges és Sung Kang is felbukkan a tizedik epizódban, már csak az a kérdés, hogy John Cena karakterét viszontlátjuk-e majd. Az újoncok sorát erősíti majd Brie Larson is.

7.
7.
JohnSpartan
#3: Èn szemèly szerint utálom a szuper fos filmeket! Volt pár jobban sikerült darab ami átment mèg nálam is de, azt írni hogy ez a fos semmivel nem gyengèbb mint a superszarok erős túlzás! Egy Zs kategoriás filmet is elöbb nèzek meg vègig mint ebből a szarból egy trailert.
6.
6.
Viktor_The_Best
Ez olyan mint a Gears of Wars, az otodik reszet mar csak Gears 5-nek hivjak XD, akkor ezt is hivhatjak csak Fast X-nek, nem?. Most mar csak gyors lesz a film de duhos nem XD.
5.
5.
Nate Hope
... és róla is kiderül, hogy valójában egy megvezetett jótét lélek, mint az amúgy ártatlanokat tucatjával legyilkoló Jason Statham és Luke Evans? :D
4.
4.
dcba
#1: "Fast 10 your seat belt

Oke ez vicces volt, ez tetszett :)



3.
3.
crytek
#2: Általában a gyártó máshogy hívja a kasszasiker filmjeit. Ezen a planétán senkit nem érdekel mások nyomora mit gondolnak a filmről, csak a bevételt nézik azt meg termeli ezerrel.(Nekem tetszett az összes. Semmivel nem gyengébb mint a agyonhájpolt marveles/dc-s ugyanúgy kamu "mese" filmes dolgaik...)
2.
2.
Bako
Vagy inkább "Fast sem érdekel"-nek. Bár szomorú, mert tudom, hogy megint kassza siker lesz.
1.
1.
Fooxfire
Komolyan Fast X lett a címe ? 21 éve megy ez a story, 10 éve már vicc az egész, és mégsem hívják "Fast 10 your seat belt" -nek? Szégyen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...