Gearbox Publishing néven folytatja a Perfect World Entertainment

  • Írta: fojesz
  • 2022. április 25.
  • Biznisz
Link másolása
A Gearbox, pontosabban annak anyacége, az Embracer Group még tavaly kebelezte be a kínai Perfect World Entertainment egy részét - a jövőben ez a csapat a Gearbox Publishing nevet használja majd.

Az Embracer Group tavaly év végén jelentette be, hogy felvásárolja a kínai Perfect World Entertainment egy részét: a cég egészen pontosan a Perfect World North America Corporationt és a Perfect World Publishing B.V.-t vette át a nagyvállalattól az összes játékával és stúdiójával együtt.

Ez alapján már sejteni lehetett, hogy a Perfect World nevet nem fogja a végtelenségig használni, mostanra pedig kiderült, hogy a csapat a Gearbox Publishing márkáját viseli majd. Ez azt jelenti, hogy a kiadó korábbi (Remnant: From the Ashes, Torchlight-játékok) és éppen futó, illetve készülő (Neverwinter, Star Trek Online, Have a Nice Death) projektjei is betagozódnak a Gearbox Publishing alá.

Emlékeztetőül: a Gearbox teljes neve The Gearbox Entertainment Company, ez alá pedig három részleg tartozik. A Gearbox Software fejleszt, a Gearbox Publishing kiad, a Gearbox Entertainment más médiumokra készít tartalmakat. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...