Csatlakozz a Gamekapocs szerkesztőségéhez!

Eljött az ideje, hogy ismét bővítsük a csapatunkat: ezúttal a hírszerkesztői brigádunkba keresünk olyan munkatársakat, akik nem bánnák, ha a hobbijukból munka válna!

A legendákkal ellentétben a játékújságírás nem álommeló, ahol “semmit nem kell csinálni, csak játszani”, de el kell ismerni, jó dolog tud lenni, hogy az ember összemoshatja a kedvenc hobbiját a munkával. Mi itt, a Gamekapocsnál élünk-halunk a játékokért, de a kapacitásunk véges, időről időre előfordul hát, hogy bővítenünk kell a csapatunkat.

Ez a helyzet most is. Ezúttal a hírszerkesztői csapatunkban van üresedés, így ha szívesen számolnál be napi szinten a játékipar újdonságairól, itt a helyed nálunk! A fontosabb tudnivalókat és gyakran ismételt kérdéseket alább részletezzük, ha szívesen csatlakoznál hozzánk, kérünk, olvasd át őket nagyon figyelmesen!

***

Mi kell ahhoz, hogy hírszerkesztő lehessek nálatok?

Elsősorban az az elvárás, hogy tudj írni, és az angol is menjen. Természetesen nagyon örülünk, ha a szokásosnál mélyebben is érdekel a játékipar!

Minden egyes leírt betűm kincs, mit kapok én ezért?

A hírezést honoráljuk. Meggazdagodni nem így fogsz, de a kedvenc hobbidat támogatni tudjuk vele.

Vidéki vagyok. Ez nem probléma?

Nem. A Gamekapocsnak nincs dedikált szerkesztőségi székhelye, mindenki otthonról írja a cikkeit.

Oké, ez mind stimmel, mi a jelentkezés menete?

  • Dobj nekünk egy e-mailt a jelentkezes@gamekapocs.hu címre! A levélben mindenképpen mutatkozz be röviden: komplett önéletrajzot nem kérünk, de azért az alapvető tudnivalók mindenképpen legyenek benne, és írj egy-két mondatot a játékosmúltadról is!
  • Küldj nekünk egy próbacikket: egy általad kiválasztott játék kritikája vagy előzetese, és durván 5 ezer karakter terjedelmű legyen! Küldhetsz többet is, de nem elvárás természetesen. Korábbi, akár publikált írást is küldhetsz!


Korábban már jelentkeztem hozzátok, de akkor nem vettetek fel...

Mindenképp jelentkezz újra, lehet, hogy most épp rád van szükségünk!

Határidő?

Június 13-ig várjuk a jelentkezéseket, sok sikert!

12.
12.
JohnSpartan
Nem fogok új blogot nyitni ezèrt ide írom! Baromi íritáló hogy megjelennek ezek a fos reklámok a cikkekben ès a kommentekben (mobilon)! Nem rossz hogy megújult az oldal de az hogy a reklámok bele lógnak a szövegbe baszott íritáló!
11.
11.
markoci555
#3: egyszerű a megoldás, fejlessz ki rá AI-t, csak nehogy az legyen, mint Kőhalminál, keresték a fókabelet, mire kiderült, hogy főkábel
10.
10.
logic5
#7: A leet ugyanaz. Igazi fos
9.
9.
crytek
#7: Pedig nem csak ők csinálják :) Sokszor pont a félrefordításokból vannak a félreértések..
8.
8.
Ooorky
#7: Úh, b+, az de gáz oldal, egy időben minden konzolos csoportot szétbarmoltak facebook-on a maguk reklámozásával, szerencsére bannolták őket.
7.
7.
TrishtanAG
#6: Egy hír megírása ici-picit többől áll, mint hogy letükörfordítasz egy angol anyagot. Ez nem a geekz.hu.
6.
6.
crytek
#5: A nevéből adódóan gondolom olyasmi, mint bármelyik melóban a rendes ügyelet... Figyelni kell a "netet" és ha külföldön megjelenik egy game hír akkor gyorsan áthozni ide is...
Ehhez igazából nem is kell írói véna, csak angol tudás hogy lefordítsad mit írnak kint
5.
5.
nemfontos
Ha szabad kérdezni, én arra lennék kíváncsi hogyan is néz ki egy ilyen "hírügyelet".
4.
4.
sanyikatarzan
#3: Erre mondják, hogy sznob :D
3.
3.
dcba
En tok szivesen csinalnek valami ilyesmit, csak keptelen vagyok az ekezetes gepelesre, tobb mint 30 eve gepelek ekezet nelkul, egyszeruen nem tudnam megtanulni mar, plusz nem hiszem, hogy tudnek olyan szinten irni, ami egy gamer magazinnak megfelelne. Marad a lelkesedes :(
2.
2.
NemecsekErno
"még megjelenés előtt álló játék előzetese legyen"

Ok, akkor majd szólok a Nintendo-nak, hogy kérem a korai hozzáférést a Breath of the Wild 2-höz, mert a GK-ra jelentkezek hírszerkesztőnek.
1.
1.
Ooorky
Sajnálom, de továbbra sem vállalom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...