Csatlakozz a Gamekapocs szerkesztőségéhez!

  • Írta: Gamekapocs
  • 2022. augusztus 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Eljött az ideje, hogy ismét bővítsük a csapatunkat: ezúttal a hírszerkesztői brigádunkba keresünk olyan munkatársakat, akik nem bánnák, ha a hobbijukból munka válna!

A legendákkal ellentétben a játékújságírás nem álommeló, ahol “semmit nem kell csinálni, csak játszani”, de el kell ismerni, jó dolog tud lenni, hogy az ember összemoshatja a kedvenc hobbiját a munkával. Mi itt, a Gamekapocsnál élünk-halunk a játékokért, de a kapacitásunk véges, időről időre előfordul hát, hogy bővítenünk kell a csapatunkat.

Ez a helyzet most is. Ezúttal a hírszerkesztői csapatunkban van üresedés, így ha szívesen számolnál be napi szinten a játékipar újdonságairól, itt a helyed nálunk! A fontosabb tudnivalókat és gyakran ismételt kérdéseket alább részletezzük, ha szívesen csatlakoznál hozzánk, kérünk, olvasd át őket figyelmesen!

***

Mi kell ahhoz, hogy hírszerkesztő lehessek nálatok?

Elsősorban az az elvárás, hogy tudj írni, és az angol is menjen. Természetesen nagyon örülünk, ha a szokásosnál mélyebben is érdekel a játékipar!

Minden egyes leírt betűm kincs, mit kapok én ezért?

A hírezést honoráljuk. Meggazdagodni nem így fogsz, de a kedvenc hobbidat támogatni tudjuk vele.

Vidéki vagyok. Ez nem probléma?

Nem. A Gamekapocsnak nincs dedikált szerkesztőségi székhelye, mindenki otthonról írja a cikkeit.

Oké, ez mind stimmel, mi a jelentkezés menete?

  • Dobj nekünk egy e-mailt a jelentkezes@gamekapocs.hu címre! A levélben mindenképpen mutatkozz be röviden: komplett önéletrajzot nem kérünk, de azért az alapvető tudnivalók mindenképpen legyenek benne, és írj egy-két mondatot a játékosmúltadról is!
  • Küldj nekünk egy próbacikket: egy általad kiválasztott játék kritikája vagy előzetese, és durván 5 ezer karakter terjedelmű legyen! Küldhetsz többet is, de nem elvárás természetesen. Korábbi, akár publikált írást is küldhetsz!


Korábban már jelentkeztem hozzátok, de akkor nem vettetek fel...

Mindenképp jelentkezz újra, lehet, hogy most épp rád van szükségünk!

Határidő?

Szeptember 18-ig várjuk a jelentkezéseket, sok sikert!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...