Ismét mozivászonra küldik az Avatart, hamarosan jön a folytatás első előzetese

  • Írta: Shifty
  • 2022. április 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Javában zajlik Las Vegasban az idei CinemaCon, ahol a Disney bejelentette az Avatar folytatásának pontos címét és bemutatójának napját, továbbá azt is elárulták, hogy szeptembertől ismét mozikba küldik az első részt.

A CinemaCon közönsége már láthatta az Avatar folytatásának első előzetesét, amit első körben a Doctor Strange az őrület multiverzumában előtt fognak bemutatni a mozik, majd nem sokkal később online is megtekinthető lesz.

A Disney emellett azt is elárulta, hogy a nagyon régóta várt Avatar-folytatás Avatar: The Way of Water címen kerül mozikba, a premierre pedig december 14-én kerül sor. A Las Vegas-i eseményen az is biztossá vált, hogy a 2009-ben bemutatott első részt ismét mozikba küldi a stúdió, méghozzá újramasterelt hanggal. A bemutatóra 2022. szeptember 23-án kerül sor.

14.
14.
Ooorky
#13: Ránézek, kösz :-)
13.
13.
DragonBleacPiece
#12: Szerintem ne légy ideges a rings of power miatt, csak egy cashgrab, de a fanok megmutatják úgyis hogy nem lehet mindenkit megfejni. Vagy hát reménykedem benne hogy így lesz, nem pedig tapsvihar. Én pl csak a sok videót várom amik lebontják a részeket majd elemeire hogy mi gyatra és röhejes benne. nézni biztosan nem fogom még poénból se. Amúgy az Outer Range c. új sorozatot ajánlom, eddig 4 rész alapján teljesen mentes a woke okádék dolgoktól, ami sajnos manapság nagy szó.
12.
12.
Lorthirash
#9: Az igazság az hogy aki még mindig kiáll emellett a pc fazság mellet az egy aberált beteg hülye fogyatékos.
11.
11.
Lorthirash
#9: Vagy mégegy példa:
Rings of powerbe ne legyen egy géppel nyírt niggolas elf mert egy elf alapvetően nem így néz ki.
10.
10.
Lorthirash
#9: A színészeket nem az alapján kellene megválasztani hogy most ide kellene egy néger vagy kínai is mert akkor már nem pc, hanem az alapján ki való a szerepbe mi illik a filmbe leginkább.
Ha például egy film 1 17. századi koreában játszódik akkor nekem ne legyen benne néger csak azért mert kell a filmbe egy, mert nem oda való
9.
9.
Lorthirash
#7: Semmit nem számít ez csak pár liberálnáci ügyet csinál a semmiből.
8.
8.
DragonBleacPiece
#7: A fehér szereplők őslakos klónokat használnak gazdatestként, szóóóóval lényegében rabszolgaság is. A na'vik meg magas afrikaiak is lehetnének, kosaraznak is egész nap :D
7.
7.
Ooorky
Azért elég bátor dolog újra moziba küldeni manapság, ha jól emlékszem az összes főbb szereplő fehér benne.
6.
6.
crytek
#5: Nem ezen ,hanem ezeken. Raklap részt csináltak már... csak egy évbe elég egy kasszasiker ...Mondjuk arra kiváncsi leszek hozza-e majd az összes rész azt a "hájpot" és bevételt mint az első
5.
5.
Gykrizsi
Hát kíváncsi vagyok rá, mármint az új részre. Nehéz elképzelnem, hogy valami igazán érdekesett hoznak ki az ötletből, de basszus, Cameron több mint tíz éve ül ezen, csak kitalált valami érdekeset. Az első részt mondjuk én itthon nézem újra, annyira nem volt nagy szám.
4.
4.
hedzsooo
"...Melyik cikkhez is kellene ma irnom, aminek a topikja amugy kurtara nem erdekel de a velemenyem akkor is tuti sokat adna a temahoz, plane pozitiv ertelemben, epito jelleggel??? Hmmm..., nezzuk csak, jobb dolgom egeszen biztosan ugy sem lenne, idom is mint a tenger."

Reszemrol kb. ez jon le itt nagyon sok alkalommal sok kommentbol de amugy biztosan csak velem van a gond. :)

Magam reszerol befogok ujra ulni a moziba ra csak azert is minimum 1x haverokkal.
Az uj reszeibe meg johet majd a "aranyos kis szőrös állatka, ami olyan vinnyogó hangokat ad ki, és nagy kerek, fekete szemei is legyenek és mozogjon viccesen". (Mert biztosan igy lesz 1ebkent.:)))
2.
2.
crytek
Remélem szabadnapra esik a közeli mozi 2 vetítési napjából az egyik és megyek rá..3D-s re ülök majd be feltéve ha úgy jön ki mert ez még ki is nézett valahogy anno
1.
1.
Shao Kahn
Én 13 év után már minden érdeklődésemet elvesztettem iránta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...