Újabb animációs Star Wars-antológia a láthatáron

  • Írta: szlav
  • 2022. április 28.
  • Cooltúra
Link másolása
A Star Wars: Visions bebizonyította, hogy az alapművektől némileg elrugaszkodva megannyi érdekes történetet tartogathat még a messzi-messzi galaxis. Úgy tűnik, ismét készülőben van egy ehhez hasonló sorozat.

Habár a Star Wars: Visions néhány epizódja némileg megosztó volt az ősrajongók körében, azt senki nem vitathatja el tőle, hogy a japán animék stílusát magára öltő rövidfilmsorozat képes volt határozottan újat mutatni. Habár az antológia sokat pletykált második szezonját továbbra sem jelentették be, az idei, május 26-án kezdődő Star Wars Celebration menetrendje arról árulkodik, hogy valami nagyon hasonló mégis leleplezésre kerül majd.

A leírás szerint a Tales of the Jedi nevezetű szegmens során egy újabb animációs antológiából kapunk majd ízelítőt. A panelt a StarWars.com szerkesztője, Amy Ratcliffe vezényli majd, a különleges vendég pedig az animációs Star Wars-sorozatok atyja és a The Mandalorian rendezője, Dave Filoni lesz.

Ennél többet nem tudtunk meg a műsor tartalmáról, érdemes azonban még egy pillantást vetni a panel címére. A Tales of the Jedi ugyanis egyáltalán nem újdonság, ezen a néven futott ugyanis a Dark Horse egyik népszerű képregénysorozata a 90-es években. A 35 füzetet megélt sorozat az elsők közt mutatta be a jedi rend múltját, több ezer évvel megelőzve az eredeti filmtrilógia történéseit.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...