SGF 2022: Megvan az idei Xbox és Bethesda Showcase dátuma

  • Írta: szlav
  • 2022. április 28.
  • Rendezvény
Link másolása
A hivatalos E3 ugyan elmarad, de a játékipar legnagyobb szereplői mégis megtartják a nagy nyári műsorukat. Így tesz természetesen a Microsoft is, aki ismét együtt küldi színpadra az Xboxot és a Bethesdát.

Az egységes E3 koporsójába a bekerült az utolsó szög is, amikor a rendezők bejelentették, hogy idén digitális formában sem kerül megrendezésre a konferencia. Csüggedni azonban nincs okunk, hiszen idén is tombol a Summer Game Fest, a legnagyobb stúdiók és konzolgyártók pedig önálló eseményeket tartanak a nyár során. Így tesz a Microsoft is: a redmondiak június 12-én, magyar idő szerint este 7 órakor vetítik le a saját műsorukat.

A felállás idén is hasonlít majd a tavalyihoz, vagyis az Xbox Game Studios képviselői és a Bethesda Softworks fejlesztői együtt állnak majd a kamerák elé. A zöldek egyelőre csak annyit árultak el, hogy a főszerepet az Xboxra és PC-re készülő, illetve a Game Passbe érkező legújabb címek kapják majd, de mivel Todd Howard bandáját is színpadra hívják, elkönyvelhetjük, hogy a Starfieldről (és talán a The Elder Scrolls VI-ról?) is szó esik majd.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...