Starfield PC, Xbox

Huszonöt évet vártunk rá, de végre ismét vadonatúj IP-vel állt elő a Bethesda.
1718697608

Már a Starfield második évét tervezik, évente jönnek fizetős kiegészítők is

A csigalassúságú frissítések után újabb fokozatba kapcsol a Starfield, a Shattered Space kiegészítő után már az RPG második évét tervezik, és a frissítések üteme változni fog. Évente jönnek fizetős DLC-k is hozzá.
1718035200

SGF 2024: Nem boldogok a rajongók a Starfield Creation Kit árai miatt

A Shattered Space hivatalos bemutatása mellett egy új frissítés is érkezett a játékhoz, amelynek hála nemcsak a Creation Kit vált elérhetővé, hanem az ezzel gyártott modok is, igen borsos áron.
1717954881

SGF 2024: Előzetest kapott a Starfield: Shattered Space DLC

A korábbi ígéreteknek megfelelően az Xbox Games Showcase adásán mutatta meg magát először a Starfield első DLC-je is. A Shattered Space-ben végre előkerül a House Varuun és a Great Serpent titokzatos hívői.
1717398000

Valami készül a Starfield háza táján

Rajongók fedezték fel, hogy a Bethesda játékának Steam-verzióján a bejelentettnél több változást eszközöltek a fejlesztők. A nagy mennyiség pedig sokak szerint valami új és nagyszabású érkezését jelenti.
1716364847

Nagyot nőtt a Starfield játékosbázisa a májusi frissítés után

Hónapok mélyrepülése után úgy tűnik, magára talált a Bethesda szerepjátéka: a játékosok aktivitása jelentősen megnövekedett Xbox Series X/S-en, köszönhetően a legutóbbi masszív update-nek.
1714667430

Kiderülhetett, mi várható a nyári Xbox Games Showcase-en

A The Verge munkatársa belső forrásokra hivatkozva leleplezte a júniusi Xbox Games Showcase játékfelhozatalának egy részét. Az új Call of Duty: Black Ops mellett a Gears of War hatodik része is leleplezésre kerül többek között.
1714584600

Várostérkép és 60 fps a Starfieldben

Egyelőre még csak a Steam Beta verzióban, viszont innen relatíve hamar átkerül majd a fősodorba, ami nemcsak a PC-s, hanem a konzolos verziót is érinti.
1714471200

Ősszel érkezik a Starfield első kiegészítője

Előtte is érkeznek majd más, izgalmas frissítések, Todd Howard azonban elhintette, hogy ősszel várható az űrbéli RPG első nagy expanziója, a Shattered Space. Mindezek mellett a modderek is fenhetik a fogukat.
1711789200

A játékok jobban megvannak írva, mint sok sorozat?

A Baldur’s Gate 3 és a Starfield színészei szerint igen. Tapasztalatuk alapján több minőségi tartalom kerül egy-egy játékba, mint a kisképernyőkre szánt alkotásokba és ez nem csak a hosszabb képernyőidőnek tudható be.
1709298000

Starfield - a küszöbön állhat a Shattered Space leleplezése?

Bár a Bethesda egyelőre csendben készül a Starfield első nagy kiegészítőjének érkezésére, a Steam-verzió kapcsán előkerült egy ismeretlen, letölthető tartalom, ami akár azt is jelentheti, hogy hamarosan láthatjuk a kiegészítőt.