Starfield PC, PS4, XBOXONE

Huszonöt évet vártunk rá, de végre ismét vadonatúj IP-vel állt elő a Bethesda.

Szeptemberre csúszik a Starfield

Habár a Bethesda legutóbb 2023 első felére igérte a nagyszabású sci-fi játékának megjelenését, végül csak ősszel csaphatunk le a Starfieldre. Sebaj, nyáron legalább alaposan belenézhetünk!

A héten várható egy Starfield-bemutató

Több forrás is állítja, hogy a héten kap a játék egy önálló bejelentő show-t, bár hivatalos források még nem erősítették ezt meg. Nem kizárt, hogy megjelenési dátumot is mondanak.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2023-ban

Újabb év, újabb lista, melyen összeszedtük nektek azokat a címeket, amelyeket mindenképpen érdemes lesz kipróbálnotok 2023 során. Úgy néz ki, hogy a tavalyinál jóval sűrűbb év áll előttünk.

Phil Spencer szerint a 2022-es év igazán gyenge volt a videójátékok terén

A Microsoft játékrészlege 2021-ben olyan címeket jelentetett meg, mint a Forza Horizon 5, a Halo Infinite, az Age of Empires 4 és a Psychonauts 2. Mi történt a tavalyi évben?

A Starfield és a Halo fejlesztőit is érinti a Microsoft óriási leépítése

A minap megtudtuk, hogy több mint 10 000 alkalmazottat bocsát el a redmondi techóriás. A hírek szerint sajnos a Halo és a Starfield prominens fejlesztői is érintettek az ügyben.

Update: Január végén érkezik az Xbox & Bethesda Developer Direct

A Microsoft és a Bethesda a hírek szerint még ebben a hónapban tart egy Xbox játékbemutatót, amin szó lesz a Forza Motorsport és a Minecraft Legends videójátékokról is.

Starfield - az év első felében érkezik a Bethesda sci-fi szerepjátéka

A Bethesda a hivatalos weboldalán ismét megerősítette: a várva-várt új RPG-jük, a Starfield még a nagy nyári hőség előtt felkerül a boltok polcaira.

Starfield - kóloniák, küldetések, követők

A Constellation Questions legújabb kérdéseire Will Shen, a Starfield vezető küldetéstervezője válaszolt. Sok érdekességet megtudhattunk a csillagközi kalandjainkról.

Jövőre drágulnak az Xbox Series X/S-hez készült first-party játékok

A Microsoft 2023-ban 10 dollárral emeli az Xbox Series X/S konzolokhoz készült játékok árát, kezdve a Redfall, Forza Motorsport és a Starfield alkotásokkal.

A The Elder Scrolls és a Fallout kiadója új mobiljátékon dolgozik

Az viszont még nem derült ki, hogy melyik franchise-hoz érkezik majd.