Starfield PC, PS4, XBOXONE

Huszonöt évet vártunk rá, de végre ismét vadonatúj IP-vel állt elő a Bethesda.

Egy rajongó megalkotta a Starfield csillagtérképét, és mi is kedvünkre felfedezhetjük

Egy kreatív programozó elkészítette a Starfield előzetese alapján a játék 3D-s csillagtérképét, melyet mi is kedvünkre tanulmányozhatunk.

SGF 2022: Kiderült a Starfield fősztorijának hossza

A Bethesda Game Studios vezetője, Todd Howard megosztott néhány érdekességet a Starfielddel kapcsolatban.

SGF 2022: Ez történt az Xbox és a Bethesda második adásán - frissítve!

Jöjjön a második menet! Habár a nagy bejelentéseken már túl vagyunk, egy újabb másfélórás show-val jelentkezik ma az Xbox és a Bethesda. Nézzétek velünk élőben a műsort!

SGF 2022: Nézd vissza az Xbox és a Bethesda műsorát + összefoglaló a bejelentésekről

Hamarosan kezdetét veszi a nyári konferenciasorozat egyik legnagyobb eseménye, az Xbox és a Bethesda közös műsora. Kövessétek velünk élőben a több mint másfél órásnak ígérkező bejelentéscunamit!

SGF 2022: Starfield - 15 perc az űrbéli szerepjátékkal

A Bethesda eddig csak módjával mutogatta a Starfieldet, ma este azonban közel negyed órán át figyelhettük a grandiózus szerepjátékot. Nem kertelünk, a gameplay láttán alaposan leesett az állunk.

Phil Spencer: minőséget, következetességet várnak tőlünk, jobbnak kell lennünk

A minap a Bethesda felkavarta kissé az indulatokat, amikor bejelentette, hogy mind a Redfall, mind a Starfield megjelenését áttolták jövőre. A helyzetet a Microsoft Gaming feje, Phil Spencer sem hagyta szó nélkül.

Átcsúszik jövőre a Starfield és a Redfall is

A Bethesda két nagyobb projekttel készült még az idei évre, és most mindkettő megjelenését áttolták 2023-ra. Ennek ellenére hamarosan kapunk bemutatót belőlük.

SGF 2022: Megvan az idei Xbox és Bethesda Showcase dátuma

A hivatalos E3 ugyan elmarad, de a játékipar legnagyobb szereplői mégis megtartják a nagy nyári műsorukat. Így tesz természetesen a Microsoft is, aki ismét együtt küldi színpadra az Xboxot és a Bethesdát.

Starfield - az űr melódiája

Újabb fejlesztői videónaplóval jelentkezett a Bethesda csapata. Ezúttal a Starfield zeneszerzője, Inon Zur és játék hangrendezője, Mark Lampert állt kamera elé, hogy ízelítőt adjanak a végtelen űrkaland hangzásából.

Idén is megmarad digitális rendezvénynek a QuakeCon

Az idei sorban a harmadik év lesz, amikor a Bethesda Sofworks és az id Software digitálisan tartja meg éves rendezvényét, a QuakeCont. A pontos programot egyelőre még nem árulták el, de az időpontját már kitűzték.