Leleplezték a Call of Duty: Modern Warfare 2 logóját

  • Írta: Shifty
  • 2022. április 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy nyúlfarknyi, a játék logóját bemutató teaser trailerrel formálisan is bemutatkozott a Call of Duty: Modern Warfare 2, amely idén ősszel kerül majd boltokba.

Nyílt titok volt, hogy az Activision és az Infinity Ward gőzerővel dolgozik a 2019-ben bemutatott Call of Duty: Modern Warfare folytatásán, tegnap viszont végre formálisan is megerősítést nyert, hogy készül a második rész. Ugyan a teaser trailer lényegében csak a logót leplezi le, azért néhány izgalmas részletet így is elrejtettek az alkotók az előzetesben.

Az egyik utalás eléggé egyértelmű, ugyanis ha lassítva nézzük a felvételt, akkor kivehető, hogy a sztori fókuszában ezúttal is a Task Force 141 csapata áll majd. Ezt tovább erősíti az is, hogy a Captain Price-t alakító Barry Sloane is megosztotta a leleplező videót a Twitter-oldalán.

Emellett Tom Henderson kiszúrt egy koordinátát is az előzetesben, ami Szingapúrt jelöli, így lehet, hogy a kolumbiai drogkartell elleni harc lesz a történet középpontjában, de a folytatás megtartja a sorozatra jellemző játékmenetet, vagyis több kontinensre is ellátogatunk majd.

1.
1.
Viktor_The_Best
Milyen faszan nez mar ki a logo! Nekem tetszik...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...