Íme, a Games with Gold májusi felhozatala

  • Írta: gorien
  • 2022. április 29.
  • Akció
Link másolása
A Microsoft megmutatta, májusban mit markolhatnak fel az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői. A szokásoknak megfelelően ismét négy játékkal készülnek a hónapra.

Ha szorgalmasan gyűjtögeted a Games with Gold-játékokat, akkor az áprilisi etapból két játékot már csak holnap zsebelhetsz be, utána ugyanis átadják a helyüket a májusi kínálatnak. Ismét négy játékra csaphatunk majd le: két frissebb címre és kettőre az Xbox 360 idejéből.

Egész hónapban elérhető lesz a Yoku's Island Express, amelyben pinball-mechanikákat használva fedezhetünk fel egy izgalmas szigetet, míg május 16. és június 15. között a The Inner World – The Last Wind Monkban indulhatunk furfangos fejtörők megoldására. Az Xbox 360-érából a hónap első felében a Hydro Thunder Hurricane kínálta versenyekre nevezhetünk be, május végéig pedig a Viva Piñata: Party Animals minijáték-gyűjteményét szerezhetjük meg.

5.
5.
crytek
#4: Én értem hogy másnak tetszik, de általában amit írok az a saját véleményem.
Csak azt gondoltam ha valakit valamit valahol ír nem kell állandóan leírni hogy SZERINTEM. De látva a reakciót mindenütt kegyetlenül tévedtem
4.
4.
TrishtanAG
#2: Az Inner World 2 az első részével együtt a múlt évtized egyik leghangulatosabb kalandjátékai között van. A köpedelemtől kicsit messze van.
3.
3.
DarkLord
The Last Wind Monk egy baromi jó kalandjáték, persze kell hozzá az hogy szeresd a kalandjátékokat...
2.
2.
crytek
Azért nem semmi hogy a leg leg leg leg leg leg legalját is még mindig lejjebb tudják vinni..köpedelem

Ez a hydro thunder fos meg már volt korábban...
1.
1.
vortel
Ez a hónap kuka. Bíztam a sonyban hogy valami erős cím jön most de pont a fogát adják ami amúgy is jön gamepassba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...