Friss képeken a One Piece: Odyssey

  • Írta: szlav
  • 2022. április 30.
  • Képek
Link másolása
Luffy és a Szalmakalapos kalózok hamarosan újabb kalandra indulnak. Habár a pontos megjelenési dátumra továbbra is várnunk kell, most újabb képeken leshetünk rá a One Piece: Odyssey-re.

A Bandai Namco és az ILCA jóvoltából idén újabb kalandra indulhatnak a One Piece rajongói, a Pirate Warriors-sorozat újabb felvonása helyett azonban egy teljesen önálló kalandot kapunk az Odyssey képében. A játékfejlesztésében közreműködött az eredeti manga írója, Eiichiro Oda is (neki köszönhetjük többek közt az új szörnydizájnokat), a zenei aláfestést pedig Motoi Sakuraba, a Dark Souls és a Tales-sorozat zeneszerzője szolgáltatja.


A nagyszabású akció-szerepjáték egyik fontos különlegessége, hogy nem csupán Luffyt vehetjük irányításunk alá - játszható karakter lesz Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Frankie és Brook is. Ha lemaradtatok róla, csekkoljátok le a játék bemutatkozó előzetesét!

A One Piece: Odyssey PC-re, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re készül, és várhatóan még az idén megjelenik.

3.
3.
Yanez
#2: Nekem ez a kedvenc sorozatom és nem csak úgy, mint anime, hanem mindent egybevéve.
2.
2.
nomator
#1: Engem a feleségem vett rá egy éve, hogy kezdjük el együtt (nehezen bólintottam rá mert az anime 20 éve fut és jelenleg több, mint ezer részes, elvileg közel a lezárás) jelenleg 700 környékén járunk, szerencsére a 20 perces epizódhossz könnyen fogyasztható. Lényegében egy hatalmas egybefüggő kaland több száz karakterrel akikről az író nem feledkezik el, sok ponton megmosolyogtatóan könnyed és komikus, néha egy sötétebb politikai thriller ami nem mellőzi az olyan témákat, mint rasszizmus vagy (a kegyetlenebbik fajta) rabszolgatartás, máskor meg egy jó szentimentális karakterdráma, vagy éppen akció, de legfőbbképpen kaland, bármilyen korosztály élvezni tudja. Megújulásra és ügyes váltásokra képes miközben nem veszíti el a kezdeti báját, ajánlom mindenkinek akitől nem áll távol a nyugati rajzfilm vagy anime.
1.
1.
Shao Kahn
Bár ezt a rajzfilmsorozatot nem ismerem, a játék trailere tetszik! Várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...