Kiszállt a Carolt alakító színésznő a The Walking Dead spin-offjából

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 1.
  • Cooltúra
Link másolása
Az alapsorozat végét követően a The Walking Dead-franchise egyik nagy gurítása lett volna a Carolról és Daryről szóló mellékág, Melissa McBride azonban az utolsó pillanatban kiszállt a projektből.

A TV Line jelentése szerint Melissa McBride kiszállt a The Walking Dead-franchise két évvel ezelőtt bejelentett mellékágából, amely az általa alakított Carolra és Norman Reedus Daryljére fókuszálna. Habár a részleteknek híján vagyunk, úgy tudni, a szakítás mögött "kreatív nézeteltérések" állnak, és a spin-offot így is elkészítik, azonban a főszerepet Daryl karaktere kapja.

A The Walking Dead alapsorozata idén ér véget, a maratoni hosszúságú utolsó évad jelenleg is fut. Az AMC már jó előre felkészült a finálé utáni időszakra, hiszen a Fear the Walking Dead mellé berendelte az említett Daryl-projektet, a Rick Grimes-féle filmeket, a Tales of the Walking Dead című antológiasorozatot és a jövőre debütáló Isle of the Deadet, amely Maggie-re és Neganre fókuszál.

1.
1.
nemfontos
Az első három évad nem volt rossz... de aztán. Annyira féltek attól hogy a népszerűbb karakterekkel történik valami, hogy a végletekig tekerték az eseményeket, csak megmaradjon mindenki. Annyira belassult az egész, hogy szinte semmi nem történt soha. Centiket haladt az ellenség egy epizódban, a főhősök meg zabot hegyeztek, meg beszélgettek arról hogy milyen vacak érzés megölni a 3476834. vadidegen embert... nem kár érte.
Ha normális minőségű sorozatot akartok a témában, akkor ott van pl az:
All of Us Are Dead
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...