Jövőre érkezik Az éhezők viadala előzményfilmje

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 2.
  • Cooltúra
Link másolása
Premierdátumot kapott az azonos című regény alapján készülő The Ballad of Songbirds and Snakes, amely Az éhezők viadala előzménytörténete. Az események ezúttal a fiatal Coriolanus Snow-ra fókuszálnak.

A CinemaConon derült ki, hogy 2023. november 17-én kerül mozikba a The Ballad of Songbirds and Snakes (Énekesmadarak és kígyók balladája), amely Az éhezők viadala előzményeit meséli el nekünk a 18 éves Coriolanus Snow-val a főszerepben.

A film alapjául az azonos című, 2020-ben megjelent regény szolgál majd, amely azokba az időkbe repít vissza bennünket, amikor a fiatal, Az éhezők viadalában már Panem zsarnokaként bemutatkozó Snow a tizedik viadal egyik mentora lesz. Habár a fiú jó lehetőségnek látja a feladatot, nem igazán örül annak, a szegények lakta tizenkettedik körzetből kap versenyzőt.

A forgatókönyv alapjait a könyveket is jegyző írónő, Suzanne Collins teszi le, míg a szkriptet az Oscar-díjas Michael Arndt írja. Ezenkívül a rendező személye biztos még: az a Francis Lawrence ül a direktori székben, aki - az első részt leszámítva - a filmsorozatért is felelt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...