Boldog Star Wars-napot, megérkezett az új Obi-Wan Kenobi-trailer!

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 4.
  • Cooltúra
Link másolása
Május 4-én ünneplőbe öltöznek a Star Wars-rajongók, és a Lucasfilm sem hagyja őket cserben természetesen. Befutott az Obi-Wan Kenobi-sorozat legújabb előzetese, csekkoljátok!

Új Obi-Wan Kenobi-trailerrel ünnepli a Star Wars-napot a Lucasfilm, a második előzetes pedig egy sor új jelenetet mutat meg nekünk a Disney+-ra érkező sorozatból. Elcsíphetjük, amint Obi-Wan győzködi Owen bácsit arról, hogy mentorálhassa a fiatal Luke Skywalkert, ismét láthatjuk akció közben az inkvizítorokat, és igen, Darth Vader is beköszön, igaz, egyelőre csak ízelítő gyanánt. Az Obi-Wan Kenobi-sorozat május 27-én rajtol el, ráadásul az első két epizódját azonnal megnézhetjük majd.

Ha már Star Wars-nap, videojátékos szemmel is érdemes körbenézni az interneten, hiszen számos üzlet és játék várja Star Wars-akciókkal, illetve -eseményekkel a rajongókat. A Star Wars hivatalos weboldalán összeszedték nekünk az összes leárazást, és a Fortnite-ba is érdemes lesz visszalátogatnotok, hiszen a következő két hétben a battle royale-on is úrrá lesz a Star Wars-mánia, ami egyebek mellett a fénykardok visszatérését jelenti. A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga két új DLC-vel jelentkezett, míg az ínyencek figyelmébe az Elden Ring Darth Vader-modját ajánljuk. Az Erő legyen veletek!

4.
4.
almaspite
Boba Fett után nem lehet rosszabb.
3.
3.
AfterLife
#2: Én úgy tudom, hogy május utolsó hetében lesznek a nagy bejelentések és nem most 4-én.
2.
2.
Robilluma
Arról volt szó hogy ezen a SW napon fogják megmutatni a Fallen Order folytatását és egy megjelenési dátumot is kap.
Akkor lássuk! A többi pont nem érdekel.
Már egy videójáték trailerének ígéretét sem képesek időben betartani???? Egyszerűen nevetséges és kiábrándító. Ez a 2022tes év a február-márciusi megjelenésektől függetlenül pont olyan gagyi mint a tavalyi. Mindent csak pletykálnak vagy tologatnak a következő évre.
1.
1.
Őrnagy
Örömmel látom, hogy Obi-Wan aikidózik.
"Az igazi harcos mindig három fegyverrel rendelkezik: a békesség ragyogó kardjával; a bátorság, bölcsesség és barátság tükrével; valamint a megvilágosodás értékes drágakövével. ”
– Uesiba Morihei
Igaz, hogy ez 6, de mindegy...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...