SGF 2022: Megvan az idei Summer Game Fest Showcase dátuma

  • Írta: szlav
  • 2022. május 5.
  • Rendezvény
Link másolása
Nem kell attól tartanunk, hogy az elmaradó E3 miatt lemaradunk a nyár legnagyobb bejelentéseiről. Geoff Keighley újra színpadra áll, hogy bemutassa a közeljövő legizgalmasabb videojátékait.

Nem volt rossz buli a Summer Game Fest tavalyi bemutatója. Itt láthattuk először élesben az Elden Ring játékmenetét, bemutatkozott a Tiny Tina's Wonderlands, a Death Stranding: Director's Cut, és még egy halom másik olyan cím, amelyek önmagukban is megérdemelnének egy-egy konferenciát. Jeff Goldblum, Ryan Reynolds és Giancarlo Esposito is megfordult a képernyőn, özönlöttek a trailerek, Geoff Keighley pedig úgy vigyorgott, mintha nem ő lenne a világ legelfoglaltabb játékipari showmane.

Természetesen idén sem marad el a Summer Game Fest önálló adása, ma pedig azt is megtudhattuk, hogy mikor kerül erre sor. Mi már be is karikáztuk június 9-ét a naptárban, hiszen ezen a napon, egész pontosan este 8 órától veszi kezdetét a műsor. A fő attrakciót közvetlenül az indie játékokra fókuszáló Day of the Devs: Summer Game Fest Edition streamje követi majd, amelyet a Double Fine és az iam8bit dob össze közösen.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...