Megvan az idei Summer Game Fest Showcase dátuma

  • Írta: szlav
  • 2022. május 5.
  • Rendezvény
Nem kell attól tartanunk, hogy az elmaradó E3 miatt lemaradunk a nyár legnagyobb bejelentéseiről. Geoff Keighley újra színpadra áll, hogy bemutassa a közeljövő legizgalmasabb videojátékait.

Nem volt rossz buli a Summer Game Fest tavalyi bemutatója. Itt láthattuk először élesben az Elden Ring játékmenetét, bemutatkozott a Tiny Tina's Wonderlands, a Death Stranding: Director's Cut, és még egy halom másik olyan cím, amelyek önmagukban is megérdemelnének egy-egy konferenciát. Jeff Goldblum, Ryan Reynolds és Giancarlo Esposito is megfordult a képernyőn, özönlöttek a trailerek, Geoff Keighley pedig úgy vigyorgott, mintha nem ő lenne a világ legelfoglaltabb játékipari showmane.

Természetesen idén sem marad el a Summer Game Fest önálló adása, ma pedig azt is megtudhattuk, hogy mikor kerül erre sor. Mi már be is karikáztuk június 9-ét a naptárban, hiszen ezen a napon, egész pontosan este 8 órától veszi kezdetét a műsor. A fő attrakciót közvetlenül az indie játékokra fókuszáló Day of the Devs: Summer Game Fest Edition streamje követi majd, amelyet a Double Fine és az iam8bit dob össze közösen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...