Off the Grid - Neill Blomkamp csapata battle royale-t fejleszt

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A Gunzilla Games úgy másfél évvel ezelőtt mutatkozott be, és azzal került be a hírekbe elsősorban, hogy Neill Blomkamp is csatlakozott a stúdióhoz. A srácok most leleplezték az első játékukat: íme, az Off the Grid!

A Gunzilla Games csapata 2020 végén kezdte meg a működését jó pár AAA-veterán fejlesztővel a fedélzeten, és azzal került be a hírekbe tavaly, hogy a District 9-ról elhíresült filmes, Neill Blomkamp is csatlakozott hozzá. A srácok most leleplezték az első játékukat: az Off the Grid egy AAA battle royale lesz, amely PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re fog megjelenni 2023-ban.

Az Unreal Engine 5-tel hajtott játékban százötvenen eshetnek majd egymásnak, a cím pedig az erős narratívával szeretne egy látványosat csavarni a műfajon - ezért felel majd Blomkamp elsősorban. Az Off the Grid egy disztópikus, cyberpunk világban játszódik majd, ahol PvP- és PvE-elemek egyaránt befigyelnek: így például sztoriküldetéseket is kapunk, amelyeket úgy teljesíthetünk, hogy közben más játékosok is harcolnak a pályán. Az ígéretek szerint minden döntésünk számít majd, és ezek által folyamatosan hatással leszünk a többiek játékára.

4.
4.
Kamukaze
3.
3.
dcba
#2: Errol beszelek, alig varom, annyira jo lenne elore kuldeni a fejlesztoknek penzt, elorendelni mikrotranzakciokat es NFT-ket, biztos en legyek az elso hello kitty karakter rozsaszin shootgun-nal a palyan es cukorka mintas loszerrel olnem az ellent. Minden kilott golyo egy NFT lenne amit 2 dollarert vettem darabjat es ha leolok valakit, akkor a hullajanak a kepe is NFT legyen, amit a jatek store-jaban el tudok adni, amit vissza tudnek forgatni a jatekba es megtobb hello kitty-s ruhak es csipkes herezacsko sapkat tudnek venni.

En mar tukon ulve varom a jatekot, remelem hamar kijon es mar rendelem is elo az osszes platformon :D :D
2.
2.
DarkCrash
#1: Most miért? :D Hát mekkora királyság már mikor belekerül egy komoly karakter, és aggathatunk rájuk csipkés bugyikát meg herezacskó mintás sapkát. Hát nem menő? :D
1.
1.
dcba
Uristen de izgatott vagyok emiatt, alig varom a kovetkezo battle royal jatekot sok sok mikrotranzakcioval es battlepass-szel, kell mar mint egy pohar viz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...