Vampire: Swansong - bemutatkozik Emem

  • Írta: szlav
  • 2022. május 7.
  • Videó
Link másolása
Nem minden vámpír bújik az árnyak közé a Vampire: The Masquerade - Swansong világában. A játék újabb előzetesének köszönhetően a három főszereplő egyikét, Ememet ismerhetjük meg közelebbről.

Már csak egy karnyújtásnyira van a Big Bad Wolf műhelyében készülő Vampire-játék megjelenése, így eljött az ideje, hogy megismerkedjünk egy újabb főszereplővel. A három fő karakterünk közül nemrég már láthattuk Galebet, a nyomozásra induló brigád legveszélyesebb tagját, a legutóbbi előzetes sztárja azonban nála jóval kifinomultabb megközelítéssel igyekszik felgöngyölíteni a bostoni incidenst.

Emem a Toreador-klán tagjaként maga is egy gyönyörű rózsa az éjszakában. Amíg azonban más vámpírok gyakran a magányt keresik, Emem előszeretettel lubickol a figyelem középpontjában. A gyilkossági rejtélybe belekeveredő klubtulajdonos tisztában van az emberekre gyakorolt hatásával és a saját vonzerejével, ő lesz tehát a legjobb választás a tárgyaláskor, vagy ha ki kell beszélni magunkat egy szorult helyzetből.

A Vampire: The Masquerade – Swansong május 19-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, illetve Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Az ígéretek szerint később Nintendo Switchre is megjelenik a játék.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...