Vampire: Swansong - ismerjük meg Galebet!

  • Írta: gorien
  • 2022. április 29.
  • Videó
Link másolása
A Vampire: The Masquerade világának bostoni vámpírközösségét helyezi középpontjába a Swansong, mi pedig a város legöregebb vámpírját, Galebet is megkapjuk a három főszereplő egyikeként.

A legutóbbi csúszás után már végre csak hetek kérdése, hogy kipróbálhassuk a Big Bad Wolf Vampire: The Masquerade-játékát, a Swansongot. A fejlesztők nem is olyan rég jelentkeztek előzetessel, de legújabb videójukban a játék egésze helyett annak egyik főszereplőjére, Galebre koncentrálnak – ő lesz azok egyike, akiket a Herceg megbíz a bostoni merényletek felgöngyölítésével.

Galeb a Ventrue-klán tagja, egy elegáns, öreg vámpír, aki egész életében úton volt – kortársai már mind továbbálltak Bostonból is, így ő a legtapasztaltabb a környéken. Ám mielőtt eldönthetné, hogy maga is ismét útra kel-e, a Herceg segítségül hívja a képességeit a nyomozáshoz.

Galeb tapasztalata a játékban abban nyilvánul meg, hogy a két másik főszereplővel ellentétben neki négyirányú képességfája lesz, illetve ellenállóbb mindenféle támadással szemben. Ha tehát olyan küldetésre indulunk, ahol várható a vérontás, Galebre lesz szükségünk.

A Vampire: The Masquerade – Swansong május 19-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, illetve Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Nintendo Switchre valamivel később ígérik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...