Genshin Impact - nincs elfelejtve a Switch-verzió

  • Írta: szlav
  • 2022. május 7.
  • Hír
Link másolása
Már több mint két év telt el azóta, hogy a MiHoYo bejelentette a Genshin Impact Switch-portját, az átirat azonban továbbra is várat magára. Az ígéretek szerint azonban nincs elfelejtve ez a változat sem.

A Genshin Impact óriásit tarolt PC-n, konzolon és mobilon egyaránt, a játékosközösség egy része azonban máig csak messziről nézheti a nyílt világú akció-szerepjátékot. A Nintendo Switch tulajdonosairól van szó, akiknek a játékot fejlesztő miHoYo már több mint két évvel ezelőtt megígérte, hogy hamarosan hozzájuk is megérkezik a nagy gatcha-kaland. Jó okkal hihettük tehát, hogy a kínai stúdió mára csendben elengedte a hibridkonzolra szánt portot, most azonban felcsillant egy újabb reménysugár.

Habár pontos (vagy akár hozzávetőleges) megjelenési dátumot továbbra sem kapott a port, a stúdió egyik képviselője a GoNintendo csapatának elárulta, hogy a Nintendo Switchet célba vevő átirat nincs eltörölve, a fejlesztők továbbra is szakadatlanul dolgoznak ezen a verzión. Ennél több információt azonban egyelőre nem kaptunk, az ígéretek szerint azonban hallunk még a Switch-portról, ahogy az lassacskán alakot ölt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...