Definitív kiadást kap az Outward

  • Írta: gorien
  • 2022. május 8.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Aurai mágikus világába kalauzoló Outwardban a veszedelmes ellenfeleken túl a hideggel vagy az éhséggel is meg kell birkóznunk utazásaink alatt. Kalandjainkat hamarosan újgenerációs konzolokon is megkezdhetjük.

A Nine Dots Studio a Deep Silver segítségével 2019-ben adta ki nyíltvilágú szerepjátékát PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára, hamarosan pedig (konkrétan május 17-én) az Xbox Series X/S-re és a PlayStation 5-re is eltalál. Az újgenerációs konzolokra szánt változat egy definitív kiadás lesz, amit a PC-sek is beszerezhetnek.

A definitív kiadás az alapjátékon, illetve az új és felfrissített tartalmakon kívül a The Soroboreans és a The Three Brothers kiegészítőket is magában foglalja – ráadásul azok, akik valamelyik platformon rendelkeznek már az Outwarddal és a The Three Brothersszel, ingyen megkaphatják az új verziót.

4.
4.
crytek
Mégsem kellett a dlc hozzá elég volt az alapjáték is. Most néztem a steam fiókban már a sima Outward már Outward Definitive Edition néven szerepel
3.
3.
crytek
#2: Azért amiért sok ilyet megkaptunk már ingyen. Nehogymár egy semmit nem csinálnak vele dologért még fizetni kéne.. Most nem kezdem el sorolni mióta létezik remastered /definitive melyikbe mennyi munkát öltek bele mert bárki láthatja neten is és élőben is.. Konkréten a THQ ilyen dolgai kb semmit nem változtak.De máshol se nagyon erőltetik meg magukat csak újra kiadják őket mert eladható ma is, Pl a Mafiánál is de jó volt megkaptuk a 2-3 új verzióját azt kb semmi változás nincs bennük...nem véletlen adják ezeket ingyen, nincs bőr a képükön ezekért pénzt kérni az eredeti tulajoktól..

2.
2.
dcba
#1: En ezt nem vagom, miert kene a felujitott kiadast ingyen odaadni? Regen is ha kijott egy jatek ps2-re es PS3ra is, akkor nem volt semmifele hulye upgrade meg semmi, megvetted a PS2 verziot akkor azzal jatszottal, ha ps3-at akkor azzal.

Sokan odaadjak az upgradelt kiadast ingyen, de szerintem elvarni, hogy ingyen adjanak olyasmit amiert nem fizettel, nevetseges. De ez a baj amugy, a sok ingyen jatek osztogatassal meg az ilyen gamepass baromsagokkal raszoktatjak az embereket arra, hogy minden olcson vagy ingyen van es aztan meg megy a kovetelozes, hogy minden legyen olcso/ingyen.



1.
1.
crytek
Ej ez a THQ is kezd unszimpi lenne, már nem kapja meg az alap game tulaj a cumot mint korábban, már vegyél hozzá dlc is, csak akkor...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...