Outward PC, PS4, XBOXONE

Nyitott világú akció-RPG, melyben akár barátainkkal közösen válhatunk egyre erősebb kalandorrá.
1652680800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét hasonlóan alakul majd a megjelenések frontján, mint a korábbiak: habár akad néhány érdekesebb premier, az igazi nagyágyúk továbbra is váratnak magukra.
1652011200

Definitív kiadást kap az Outward

Az Aurai mágikus világába kalauzoló Outwardban a veszedelmes ellenfeleken túl a hideggel vagy az éhséggel is meg kell birkóznunk utazásaink alatt. Kalandjainkat hamarosan újgenerációs konzolokon is megkezdhetjük.
1598688000

Ingyenesen játszható Xbox One-játékok a hétvégére

Jön a hétvégi a kánikula, és legszívesebben az Xbox One előtt döglenétek egész nap, de nincs mivel játszani? Ha ez a helyzet, akkor van egy jó hírünk: a Microsoft elég impozáns listával készült a heti Free Play Days-akcióra.
1551769226

Így harcolunk az Outwardban

A Nine Dots Studio nyitott világú RPG-je a hónap végén érkezik, így időszerű volt látni belőle valami újdonságot. A legújabb gameplay trailer a harci mechanikára összpontosít, amely mögött komplex szimuláció dolgozik.
1547646014

Minden sarkon veszély az Outwardban

A Nine Dots ambiciózus nyitott világú szerepjátéka több ponton eltér a műfaj szabályaitól. A kemény környezetben csak kellő leleménnyel maradhatunk életben, a természetfeletti erők rendszerét nem könnyű megérteni.
1545305442

Outward - márciusban jön a nyitott világú RPG

A Nine Dots csapatának sandbox szerepjátéka mély szimulációt és immerziót ígér, ahol saját testi szükségleteinkre is figyelnünk kell, cselekedeteink pedig kihatnak a világ sorsára is. Ilyen ajánlólevél mellett a márciusi premier igen távolinak tűnik.
1534327237

Sebezhető kalandort alakítunk az Outwardban

A Nine Dots Studio a Maximum Gamesszel közösen egy nyitott világú akció-RPG-t készít Outward címmel. Egyedül vagy a barátainkkal közösen fedezhetjük fel a vad és brutális földeket.