Közeleg a Resident Evil Re:Verse megjelenése?

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 9.
  • Pletyka
A minap váratlanul frissült egyet a Resident Evil Re:Verse adatlapja a PEGI weboldalán, ami talán azt vetíti előre, hogy nincs már messze a régóta halogatott multiplayer spin-off megjelenése.

Az utóbbi években rendesen rájárt a rúd a Resident Evil multiplayer mellékágaira, a Re:Verse pedig látványos példája volt ennek: a legnépszerűbb Resident Evil-karaktereket egymásnak eresztő, hatfős deathmatchekre kihegyezett játékot eredetileg a tavaly májusban megjelent Resident Evil: Village mellé szánták ajándéknak, először azonban a nyárra, majd az idei évre halasztották a projektet.

Habár a Capcom azóta mélyen hallgat a címről, úgy tűnik, hogy nincs már messze a megjelenése: az európai korhatár-besorolásokért felelős szervezet, a PEGI honlapján frissült egyet a játék adatlapja, méghozzá az eddig meg nem erősített Stadia-verzió feltüntetésével. Ennél több részlet nem érkezett a fejlesztés kapcsán, de ez általában jó előjele annak, hogy a készítők már a premierre készülődnek.

A nagy kérdés az - és ezzel kapcsolatban a PEGI oldala sem okosított ki bennünket -, hogy kap-e dedikált next-gen változatot a játék, a Re:Verse készültét ugyanis PC-re, PS4-re és Xbox One-ra erősítették meg eredetileg.

7.
7.
JohnSpartan
#5: Sry! Teljesen igazad van! Ez a fos ki is ment a fejemből! XD
6.
6.
Chdz
RE meg a multi, mint a levest villával enni.. Instant kuka.
5.
5.
fojesz
#4: Kevered a Resistance-szel: https://www.gamekapocs.hu/cikk/3537/resident_evil_resistance_teszt
4.
4.
JohnSpartan
Van egy kis bibi a cikkben! Eredetileg a Re3 mellè èrkezett volna olyan ráadásnak nem pedig a Village mellè ès csak annak aki megvette!

Èn azóta is várom mikor dobják már ki mert kicsit úgy èrzem hogy jól átbasztak!
3.
3.
dcba
#2: Mindenki ketsegbeesetten probalkozik a hulye multiplayer-rel, hatha valami beut sikernek es akkor lehet tomni a jatekot mikrotranzakciokkal meg dlc-kkel.
2.
2.
crytek
#1: Kell nekik ez a bukás, hogy belássák nekik nem igen megy a multis szekér...
1.
1.
dcba
Dolgozzanak inkabb az uj Resi jatekokon, mind a szamozott folytatason mint a remake epizodokon es ha ennyi feles energiajuk van, akkor tessek remakelni vagy legalabb remasterelni a Dino Crisis sorozatot is, a multis baromsagot meg hagyjak a fenebe, senki a vilagon nem kivancsi erre a baromsagra, felesleges idopocsekolas az egesz, van eleg egymast lovoldozos jatek, Capcom inkabb csinalja azt amihez igazan ert, kivalo single player jatekokat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...