Jövőre csúszik a Resident Evil Re:Verse

  • Írta: fojesz
  • 2021. július 15.
  • Csúszás
Link másolása
Noha a legutóbbi tervek szerint júliusi rajtot tervezett a Capcom, az utolsó pillanatban bejelentette, hogy csak 2022-ben fog megjelenni a Resident Evil soron következő multis mellékága, a Re:Verse.

Már az első kedvcsinálók alapján látszódott, hogy valami nem kerek a 6v6-os multiplayer meccseket ígérő Resident Evil Re:Verse körül, amelynek eredetileg a legutóbbi epizóddal, a Village-dzsel párhuzamosan kellett volna megjelennie. Árulkodó volt az is, hogy még a nyílt bétatesztelést is fel kellett függeszteni a matchmaking problémái miatt.

A Capcom először júliusra halasztotta el a mellékág megjelenését, most pedig szólt, hogy csak 2022-ben fogja piacra dobni a játékot annak érdekében, hogy tovább csiszolhassa a játékélményt. Ez több mint féléves csúszást jelent, vagyis a japánokra komoly munka vár még - ki tudja, talán egy dedikált next-gen verziót is összedobnak addig, a Re:Verse ugyanis kizárólag PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül.

A Re:Verse egyébként a Village játékosainak ajándéka lett volna: ezzel kapcsolatban a Capcom felhívta a rajongók figyelmét, hogy a dobozos példányok mellé adott kódot váltsák be most, vagy vigyázzanak rá - valószínűleg azért, mert nem fogják tudni pótolni őket.

1.
1.
GAMEROD
Nem kár érte, eddig minden ilyen próbálkozás kudarc volt, jövőre is így lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...