Ahsoka - megkezdődött a forgatás

  • Írta: szlav
  • 2022. május 10.
  • Cooltúra
Link másolása
A Star Wars-rajongók éppen Obi-Wan Kenobi saját sorozatára készülnek, de már készül az akcióra Anakin Skywalker egykori padawanja is. Dave Filoni és csapata már megkezdte az Ahsoka-sorozat forgatását

A The Mandalorian elsöprő sikereit követően szárnyra kaptak az élőszereplős Star Wars-sorozatok. Természetesen mostanában mindenki Kenobi-lázban ég (ugye megvolt a legutóbbi trailer?), de nem érdemes megfeledkeznünk az Andor, a The Acolyte vagy éppen az Ahsoka érkezéséről sem.

A Lucasfilm brigádja tegnap este azzal a jó hírrel lepte meg a rajongókat, hogy már hivatalosan is megkezdődött az Ahsoka-sorozat forgatása. A helyszínen lőtték a fenti fotót is, amelyen a rendezői szék, rajta pedig Dave Filoni jellegzetes kalapja látható. A Clone Wars animációs sorozat atyja, és ezáltal Ahsoka Tano kitalálója már számos alkalommal bebizonyította, hogy remekül fekszik neki az élőszereplős sorozatok rendezése is, így csak örülhetünk annak, hogy Filoni kezei közül kapjuk a hozzá közel álló karakter önálló szériáját is.

A sorozat címszereplő karakterét Rosario Dawson alakítja, de a hírek szerint legalább egy epizód erejéig a képernyőre kerül majd Hayden Christensen (Anakin Skywalker/Darth Vader), Natasha Liu Bordizzo (Sabine Wren), Mary Elizabeth Winstead, Ray Stevenson és Ivanna Sakhno is.

1.
1.
Gykrizsi
Nagyon várom ki fogja játszani Thrawn-t:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...