Elképesztő demót rakott össze az Unreal Engine 5-tel egy grafikus

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 12.
  • Érdekesség
Játékokban ugyan jó darabig nem látunk még ilyen grafikát, de Lorenzo Drago munkája így is elképesztő: többször emlékeztetnünk kellett magunkat, hogy nem egy valódi kamerafelvételt látunk.

Az Unreal Engine 5 megérkezett, és egyre több szakember kezd játszani vele: most Lorenzo Drago 3D-grafikus munkáját szeretnénk bemutatni nektek, aki a Japánban lévő Etchū-Daimon vonatállomásról készített egy rövid demót, méghozzá valami elképesztő minőségben. Drago egyébként lényegében mindent maga állított elő az Unreal Engine 5 eszköztárával, egyedül a növényzetet vette át a Quixel Megascansből.

A videó láttán többször is emlékeztetnünk kellett magunkat, hogy nem egy valódi kamerafelvételt nézünk, Drago ugyanis annyira odafigyelt a részletekre az egy hónapig tartó munka során, hogy még VR-trackelést is bevetett, hogy minél élethűbben utánozza a telefon és a zseblámpa mozgását. Ugyanakkor ki kell ábrándítanunk titeket: ilyen képminőséget játékokban jó darabig nem látunk még, a fenti felvétel is előrerenderelt.

8.
8.
Formula1fanatic
#6: A kettőnek semmi köze egymáshoz.
7.
7.
Extol
Bámulat. Az Unreal motorok mindig is a top grafikát hozták, és elképesztő lehetőségeket az alkotók számára. A művészetnek ma már nem a képzelet, hanem a technikai lehetőségek szabnak határt
6.
6.
Concord
Ez mind szép és jó , csak a demókkal már tele a padlás :/ aztán ahol tényleg bizonyítani lehetne ott meg folyamatosan halasztanak...(játékok)
5.
5.
Matt8888
#4: MetaHumans szerint jó irányba halad
4.
4.
NemecsekErno
Már csak az emberi arcokat kellene tudni hihetően lemodellezni végre, bár a Love, Death & Robots egy-két részében kezd eléggé közeliteni a valósághoz.
3.
3.
Chdz
#2: A motor lehet képes lenne rá, de az optimális teljesítményhez térjünk vissza olyan 10 év múlva...
2.
2.
PS4jacksony
Ez már olyan mint a valóság ...Semmi Copy /Paste effektus ...Úgy gondolom azért még messze vagyunk attól,hogy egy nyüzsgő várost mozgasson ilyen minőségben a motor ....
1.
1.
crytek
Jó zárt helyes horrorokat lehetne készíteni ezzel...

Meg ilyen Ethan Carter féle walking simeket ahol semmi se történik csak gyönyörködni kell a tájban. Biztos lesz sok ilyen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...