Belenézhetünk a mobilos Need for Speedbe

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 12.
  • Videó
Link másolása
Úgy tűnik, az idei év a Need for Speedé lesz - legalábbis az Electronic Artsnál. A nagygépes játék mellé egy mobilos is érkezik, amelybe röviden bele is nézhetünk egy kiszivárgott felvételnek hála.

A Redditen látott napvilágot egy rövid gameplay felvétel a Need for Speed-sorozat legújabb mobilos variánsáról. A free-to-play anyagot a Tencent fejleszti állítólag, amely láthatóan megtalálta a hangot a nyugati óriáskiadókkal: többek között a mobilos Apex Legendset, a Call of Duty: Mobile-t és az új mobilos Assassin's Creedet is szerepeltetheti a portfóliójában.

Az Unreal Engine 4 hajtotta játék már tesztelés alatt áll, így készülhetett el a fenti videó is: a hírek szerint ebben a buildben három autó, a McLaren F1, a Lamborghini Aventador SVJ és a Lamborghini Gallardo szerepel, a pálya pedig a Need for Speed: Heat térképének módosított változata. És láthatóan sokat kell benne driftelni és nitrózni.

Idén egyébként a nagygépes sorozat is folytatódik, a játékról egyelőre annyit hallottunk, hogy az év végén, a hírek szerint novemberben várhatjuk, és valószínűleg ki fogja hagyni az előző generációs konzolokat. A helyszínről többféle pletyka is felröppent, de egyelőre a Chicago alapján készült Lake Shore City tűnik a nyerőbb tippnek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...