Napra pontos dátumot kapott az Apex Legends mobilos kiadása

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 11.
  • Megjelenés
Link másolása
Örülhetnek a mobilos Apex Legendsre várakozó játékosok, az anyag megjelenése ugyanis közelebb van, mint gondolnák! A Respawn az imént megerősítette a napra pontos dátumot.

Habár az Apex Legends Mobile egy ideje már tesztelhető néhány országban, a globális megjelenés időpontját eddig homály fedte. Aztán a készítők szép lassan elkezdték teaselni a közeledő premiert: először azt ígérték, hogy a nyár folyamán érkezik a játék, majd úgy pontosítottak, hogy májusban, és most kibökték, hogy jövőre héten már rá is vethetjük magunkat.

A Respawn szerint a free-to-play játék május 17-én kerül fel az Android és az iOS alkalmazásboltjába, és bár a pontos tartalomra még nem derült fény, azt már tudjuk, hogy a mobilos kiadás független a nagytesótól: exkluzív játékmódokkal, mechanikákkal és kiegészítőkkel jön, igaz, ezért cserébe a cross-playről is le kell mondanunk. Természetesen az irányítást is az érintőkijelzőkhöz szabták a készítők.

1.
1.
sanyikatarzan
Ezzel a mobil cuccal a fejlesztők sokkal többet foglalkoznak mint magával a pc-s/konzolos játékkal. A Respawn szégyelheti magát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...