A Dűne világában készít túlélőjátékot a Conan Exiles csapata

  • Írta: szlav
  • 2022. május 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Arrakis végtelen sivatagjaiban nem könnyű a túlélés, de idővel mi is megtanulhatjuk, hogyan játszhatjuk ki a homokférgeket. A Conan Exiles fejlesztői ugyanis ebben a világban álmodták meg az új túlélőjátékukat.

A Funcom nem ül tétlenül a Dűne-franchise jogain. A norvégok a Dune: Spice Wars kiadójaként már beizzították a fogaskerekeket, időközben pedig a saját fejlesztőbrigádjukat is ráállították egy jókora új projektre. A Conan Exiles alkotói egy újabb nyílt világú túlélőjátékot készítenek, a helyszín ezúttal azonban Frank Herbert sci-fi univerzuma, azon belül is a legendás Arrakis lesz.

Mindezt a stúdió legfrissebb álláshirdetéseiből tudhattuk meg, amelyek azt is elárulták, hogy a nagyszabású projekt kizárólag az újgenerációs platformokat célozza majd. A Funcom belsős teamje egyébként nem egyedül fejleszti a játékot: a munkálatokban besegít a német Nukklear csapata is, akiknek a Comanche 2020-as rebootját köszönhetjük - jöhetnek az ornithopterek?

1.
1.
markoci555
Egy gyors gamekapocs keresés megmutatja, hogynem én képzelgek, hanem tavaly decemberben volt már róla írva, hogy nyílt világú túlélő játék lesz, minek ismétlitek magatokat?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...