Bemutatkozott a Zenless Zone Zero, a Genshin Impact csapatának legújabb játéka

  • Írta: szlav
  • 2022. május 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A mesebeli fantasy-környezetet egy futurisztikus metropoliszra cseréli a Genshin Impact fejlesztőbrigádja. Bemutatkozott a Zenless Zone Zero, a miHoYo legújabb őrülete.

A kínai miHoyo kasszát robbantott a Genshin Impact őrült sikereivel, a stúdió azonban itt nem áll meg. A korábbi teasert követően végre teljes pompájában is leleplezték a Zenless Zone Zero, avagy ZZZ című játékukat, amely egy posztapokaliptikus, de mégis kellően vidám és elképesztően vagány nagyvárosba hívja a kalandorokat.

A féktelen akcióra kihegyezett szerepjáték helyszíne New Eridu városa lesz - az emberiség utolsó bástyája, melynek lakói egy ügyes trükkel élték túl a világvégét. A civilizáció végét az Ethereal néven ismert szörnyetegek felbukkanása jelentette, New Eridu hősei azonban éppen a szörnyetegek földöntúli erejét megzabolázva fejlesztették tovább a technológiájukat.

Mi, azaz a játékosok egy úgynevezett Proxy bővébe bújva vághatunk neki az őrült kalandoknak. A Proxyk feladata az, hogy biztonságban elkísérjék a szörnyetegek fészkeit felfedező civileket, vagyis garantált, hogy nemcsak a hatalmas városban, de a rengeteg veszélyt rejtegető Hollowsban is megfordulunk majd.

A Zenless Zone Zero egyelőre nem kapott megjelenési dátumot. A játék elsőként PC-re és mobilra készül, amelyet utólag követ majd a konzolos megjelenés.

 
1.
1.
zsocc-nrg
Szerintem a Genshin Impact fejlesztői minden időmet le akarják foglalni :D áhh egye fene tuti erre is ráfüggök
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...