Kiadós előzetest kapott a Mario Strikers: Battle League

  • Írta: szlav
  • 2022. május 13.
  • Videó
Link másolása
Nem feltétlenül kell nagy futballrajongónak lennünk ahhoz, hogy beszippantson minket a Mario Strikers: Battle League, hiszen ez a játék csak nyomokban tartalmaz szabályokat.

Mario és barátai hamarosan pályára állnak, hogy megmutassák, lehet még mit csavarni a foci játékszabályain. Az alapjáraton 5v5-ös felállásban játszott Strike célja ugyan továbbra is az, hogy minél több gólt lőjünk, a bíró azonban nem fogja megfújni a sípját, ha Mario az elektromos kerítéshez vágja szegény Luigit. Fejleszthető karakterek, eszement manőverek és izgalmas csapatjáték - ezt kínálja a Battle League.

De ha már csapatjáték: a Mario Strikers: Battle League természetesen nem marad többjátékos módok nélkül sem. A helyi mérkőzéseket akár egyszerre nyolc játékossal is űzhetjük, feltéve persze, ha van elég Joy-Con a háznál. Hasonlóan érdekesek lesznek az online klubok is: a legfeljebb húsz főt számláló csapatok az internetes ranglistán versengenek majd, a klubtulajdonosok pedig a saját kedvük szerint alakíthatják a csapatuk vagy a hazai stadion kinézetét.

A Mario Strikers: Battle League június 10-én érkezik Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...