Kiszivároghattak az első képek az új Silent Hillről

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 14.
  • Pletyka
Link másolása
Régi pletyka már, hogy a Konami visszahozná a Silent Hill-sorozatot, és ennek most néhány screenshot is megágyaz - a minap kiszivárgott négy kép állítólag már az új projektből származik.

AestheticGamer aka Dusk Golem korábban sokat szivárogtatott Resident Evil-fronton, és úgy tűnik, a Silent Hill kapcsán is jól értesült. A minap közzétett néhány képet, amelyek állítása szerint már a sorozat új részéből származnak, igaz, azt leszögezi, hogy a screenshotok 2020-as állapotában örökítik meg a projektet, azóta tehát jócskán megváltozhatott a tényleges fejlesztés.


A leaker egyébként csak tömören kommentálta a képeket, az üzenetéből úgy tűnik, hogy az Anita és a Maya nevek fontosak lesznek a sztori szempontjából, illetve az SMS-ek is - ezek és a látnivalók alapján a mentális egészség és az önértékelés központi szerepet kap majd az anyagban. Bárhogy is legyen, a Konami szerzői jogokra hivatkozva leszedette a képeket a Twitterről, ami azt sejteti, hogy azok valódiak lehetnek.

Régi pletyka már, hogy a Konami visszahozná a Silent Hill-sorozatot, sőt úgy hírlik, nem csak egyetlen új rész készül - ezt AestheticGamer is megerősíti. A korábbi hírek szerint egy neves japán stúdió és a lengyel Bloober csapata is Silent Hillen dolgozik. Utóbbi már formálisan is bejelentette az együttműködését a kiadóval, de egyelőre a Silent Hillről nem beszéltek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...