Fél órán át mozog a Stargate: Timekeepers

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 14.
  • Videó
Tegnap livestreamet tartott a Slitherine, amelyben a Stargate: Timekeepersnek is jutott egy kiadós szekció. Nem kevesebb, mint fél órán keresztül mutogatták az új Csillagkapu-játékot.

A Stargate: Timekeepers egy, a Commandoshoz hasonló taktikai játék lesz, amelyet a Creative Forge Games (Hard West, Phantom Doctrine) fejleszt. A cím tizennégy, egyenként egyórás küldetésből épül majd fel, és a Csillagkapu hetedik évada után veszi fel a fonalat egy teljesen új történettel.

A fenti gameplay felvétel a Plain Site küldetést mutatja be, amelyben a Csillagkapu-csapat - köztük Max Bolton és Sam Watson - megpróbál megállítani egy rituális áldozatot az egyik jaffa faluban, miközben az ellenfélnek álcázza magát. A játék munkálatai egyébként jól haladnak, a készítők célja az, hogy júliusra, a Csillagkapu huszonötödik születésnapjára már elő tudjanak rukkolni egy bétával.

1.
1.
Heldengeist
Furcsának találom, hogy mennyire nem csináltak SG játékokat. Talán volt valami elkaszált FPS projekt a 2000-es évek közepén, meg valami Crysis mod, de ennyi jut eszembe. Szerintem adja magát a sorozat világa és több műfajban lehetne játékot építeni rá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...