Még ebben a hónapban elrajtol a MultiVersus alfatesztje

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 14.
  • Korai verzió
Link másolása
Hamarosan újabb próbakörrel jelentkezik a Warner saját Super Smash Bros.-klónja, a játékosok már jelentkezhetnek a MultiVersus zárt alfatesztelésére. Bónuszként egy hosszabb gameplay videót is tudunk mutatni.

A februári technikai tesztelést követően hamarosan újabb próbakörrel jelentkezik a MultiVersus, a Warner saját Super Smash Bros.-klónja. Május 19-27. között tartják a játék meghívásos alfatesztelését, amely számos játékmóddal, keresztplatformos játékkal és rollback netkóddal várja az érdeklődőket. Itt tudtok rá regisztrálni!

A MultiVersus azzal csavar elsősorban a szokásos Super Smash Bros.-recepten, hogy a saját címei adják hozzá a karaktereket és a helyszíneket. Arról még nincs hír, hogy az alfatesztben hány játszható hőst kapunk, de az biztos, hogy Batman, Bozont, Tapsi Hapsi és Arya Stark kipróbálható lesz. 

A MultiVersus PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re készül, és free-to-play lesz. A készítők a bejelentés mellé kiadtak egy hosszabb gameplay videót is (fent), valamint jelezték, hogy az idei EVO-n is tartanak majd egy bajnokságot a címmel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...