Tovább csúszik 2023-ra a Kerbal Space Program 2

  • Írta: gorien
  • 2022. május 17.
  • Csúszás
A csillagok meghódítása nem egyszerű menet. A Kerbal Space Program 2 fejlesztői nagyot álmodtak, a megvalósításhoz azonban még sok időre van szükségük, ezért jövőre tűzték ki a megjelenés legújabb időpontját.

Először 2019-ben jelentették be a Kerbal Space Program 2-t, és azóta minden egyes évre megígérték a megjelenését, majd minden egyes évben el is halasztották – ennek megfelelően a legutóbbi ígéret 2022-re vonatkozott. A kifejezetten a játék fejlesztésére létrehozott Intercept Games legfrissebb bejelentéséből azonban megtudtuk, hogy ez sem fog összejönni: jelenleg 2023 elejét célozzák.

És ez is még csak a PC-s megjelenésre vonatkozik, tudjuk meg Nate Simpsontól, a játék kreatív igazgatójától, a konzolos változatok ugyanis ennél is később landolnak. Simpson szerint egy nagyon összetett feladatra vállalkoztak azzal, hogy az előző résznél is izgalmasabb, tágabb univerzumot akarnak összehozni, mindezt pedig gyönyörű grafikának és többféle gépen is gördülékeny teljesítménynek kell öveznie. Ez pedig időt vesz igénybe, de a fejlesztőcsapat nagyon hálás a rajongók támogatásáért és türelméért.

A Kerbal Space Program 2 PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, illetve Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re fog megjelenni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...