Farming Simulator 22 - eljött a Kubota ideje

  • Írta: sirdani
  • 2022. május 17.
  • Letöltés
Link másolása
Egy ideje már sejteni lehetett, hogy hamarosan új gépek érkeznek a Farming Simulator világába, ám most végre lerántották a leplet az újdonságokról. Ha szereted a szép panorámát, akkor van egy jó hírünk!

A legújabb kiegészítő a Kubota gyártó legnépszerűbb gépeit állítja csatasorba, melyek közül a legnagyobb durranás a Kubota M8-as traktor, ami nem csak a gyártó jelenlegi legnagyobb traktora, hanem gyönyörű 360 fokos panorámás beltéri elrendezése miatt igazi kuriózum lehet a virtuális gazdák számára.


A közel 130 éve működő, Osakában alapított japán Kubota vállalat más gépei is tiszteletüket teszik a játékban, így például megkapjuk az M5, M6 és az M7 traktorokat is, néhány spéci rakodógépet, valamint a terepen való száguldozásra (és persze szállításra) tökéletes Kubota RTV-X1140-et is.

A Kubota Pack június 28-án rajtol el PC-n és konzolokon, a Year 1 Season Pass tulajdonosai pedig természetesen ingyen zsebelhetik be az újdonságokat. Akiket pedig az alapok érdekelnének, azoknak jó kiindulási pont a Farming Simulator 22 tesztünk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...