Előzetest kapott a She-Hulk: Attorney at Law

  • Írta: gorien
  • 2022. május 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Idén Bruce Banner unokatestvére is csatlakozik a Marvel Filmes Univerzum hőseihez, méghozzá egy saját Disney+-sorozattal. Az első előzetes a She-Hulk pontos premierdátumát is elárulja.

A nyáron két Marvel-sorozattal is megörvendeztet minket a Disney+, hiszen júniusban Ms. Marvel kalandjait követhetjük, míg augusztus 17-től She-Hulké (avagy magyarban Amazoné) lesz a főszerep. A Hulkot és Förmedvényt is felvonultató sorozatban Jennifer Walters egy szuperhősökre szakosodott ügyvédi csoport tagja, ám közben maga is szuperemberré válik, amikor neki is lesz egy zöld alteregója.

She-Hulk, aki a képregényekben először 1980-ban bukkant fel, Bruce Banner unokatestvére, és egy tőle származó vérátömlesztés során részesült a gammasugárzásban: igaz, az ő átalakulása kevésbé vad, és Bruce-nál jobban is uralja az erejét. Hogy a She-Hulk: Attorney at Law-ban is hasonló lesz-e az eredetsztorija, azt az előzetes még nem lőtte le.

A címszerepet Tatiana Maslany alakítja, rajta kívül felbukkan Mark Ruffalo és Tim Roth is, illetve Jameela Jamil, aki She-Hulk ősellenségét, Titaniát játssza. A kilencepizódos sorozat alkotója a Robot Chickenen, illetve Rick és Mortyn edződött Jessica Gao.

10.
10.
Ooorky
Az eredeti Hulk sorozattal nem ér fel semmi, Lou Ferrigno mindenféle cgi nélkül hozta a figurát, még egy igazi medvével is megküzdött a sorozat kedvéért...

https://www.youtube.com/watch?v=gghBg6aidCk
9.
9.
zoli12i
#8: Dőlj hátra és vegyél egy nagy levegőt haver. Màrpedig ez egy jó poén volt.

Te meg csak élvezd az élőszereplős Shrek sorozatot.
8.
8.
hedzsooo
#1: Eredeti komment, kb. ez volt a legelso felkapottabb negativ komment rola... :-)))

Meg szellemes is lehetne akar, ha igaz lenne ra.
7.
7.
hedzsooo
Ez eddig egesz jonak fest, sorozathoz kepest! :)
6.
6.
Yanez
Jöhet! Eddig még nem csalódtam Marveles sorikban. Wandavision, Loki, Daredevil, Punisher.
4.
4.
Macifasz
Nos, eddig se vártam túlzottan, és ez az előzetes se győzött meg arról, hogy nekem ezt majd néznem kell. A CGI az valami kritikán aluli, és az egész annyira gagyinak hat.
3.
3.
suresz
nekem is a shrek jutott eszembe! valami nagy fura a lány fején amikor zöld alakban van! és tényleg olyan minta 20 évvel ezelőtt készült fióna! :/
2.
2.
NECROSMOKE
mamgu ott a pont +1
On: Egy kérdésem maradt: De biéert?
1.
1.
mamgu
Fiona jól kikerázta magát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...