Már készül a Black Mirror következő évada

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 18.
  • Cooltúra
Link másolása
A megszokottnál hosszabb szünetet követően térhet vissza a Black Mirror, amely a pletykák szerint több ponton is más lesz, mint a korábbi felvonások.

2019-ben jelentkezett utoljára friss részekkel a Netflix sikersorozata, a Black Mirror, a Variety azonban úgy tudja, a készítők még nem végeztek vele, és már megkezdték az előkészületeit a hatodik évadnak.

Túl sok részletet még nem tudunk a folytatást illetően, nagyon úgy tűnik azonban, hogy a srácok csavarnának kicsit a jól megszokott koncepción: úgy tudni, több epizóddal számolhatunk ezúttal, és méreteiben is jóval nagyszabásúbb, "moziszerűbb" lesz az anyag; itt minden rész egy-egy filmmel ér majd fel.

A premiert illetően még nincsenek információink.

5.
5.
Őrnagy
Ja, hülye voltam. 2. helyett utolsót kellett volna írnom. Már rájöttem. De abban igazam volt, hogy a vége felé már nem volt annyira fekete az a tükör.
4.
4.
xanatos0911
#1: Ezt én sem értem… mármint amit írsz. Nem két évad van, hanem öt.
3.
3.
dcba
#1: Valoban az elso evad a kiraly, es valoban utana gyengultek a reszek, de minden evadban volt 1-2 baromi jo resz. A masodik evadban a karacsonyi resz az hatalmas volt, a 3dik evadban meg amikor a kissracot levideozzak az elegge egy sokkolo resz volt.

Az Anthony Macky-s resz meg kegyetlen volt, egyszerre volt kiraly es gyomorforgato kicsit :D
2.
2.
Scat
#1: Öt évada van, plusz kettő film. Érdekesen osztod fel ezt kettőre, kíváncsi is vagyok, hogyan.
1.
1.
Őrnagy
Az 1. évad király volt, a 2. jóval gyengébb, különös tekintettel 1-2 epizódra, amik kifejezetten giccses szarok lettek. Ezek után kíváncsi vagyok a 3. évadra.
Pont, mint a Love, Death and Robots.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...