The Valiant - középkori stratégiát villantott a budapesti Kite Games

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A THQ Nordic kiadásában jelenik meg a budapesti Kite Games legújabb játéka, a The Valiant, amely egy középkori stratégia lesz. Lássuk az első részleteket és látnivalókat!

Bemutatkozott a The Valiant, amely a THQ Nordic és a magyar Kite Games közös projektje. Habár a cím még nem kapott megjelenési dátumot, az biztos, hogy PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is elkészül.

A The Valiant egy, a tizenharmadik században játszódó valós idejű stratégia, amelyben Európa és a Közel-Kelet felé vesszük az irányt hőseinkkel és a seregünkkel. A csaták során különféle egységekből álló osztagokat terelgethetünk majd, és kapunk hősöket is, akiket külön is fejleszthetünk, illetve felszerelhetünk a menet közben zsákmányolt fegyverekkel és páncélokkal. A tizenöt single player küldetés mellett egy Last Man Standing nevű túlélőmódban is megmérethetjük magunkat a barátainkkal, és természetesen a kompetitív multi sem maradhat el: itt egyedül és másodmagunkkal is harcba szállhatunk.

A történet főhőse Theoderich von Akenburg, a korábbi keresztes lovag, aki egykori bajtársa, Ulrich von Grevel nyomába ered, miután az megszállottan kutat egy ősi ereklyét, amellyel sosem látott szenvedést szabadíthat a világra.

6.
6.
Ooorky
#5: EA is erőltette jó pár évig a magyarul kiadott játékokat, de végül ők is felhagytak vele.

Meg kis hazánk a kavics az óceán közepén konzolok szintjén, mivel nálunk több xbox fogy, mint ps.
3.
3.
Daniel21
#2: Ki említette neked hogy Magyarföldeken játszódik?
2.
2.
Dengitzik
Magyar nyelv nem támogatott? Óriási! Képzeljük el a Kingdom Come jétékot cseh nyelv nélkül! Na az arrafelé elképzelhetetlen.És hol van a Magyar Királyság, II. András? Magyarország abban az időben Európa egyik leggazdagabb, meghatározó hatalma.Történelmi vonatkozású játékot jó lenne történelmi tudással készíteni és legalább csipetnyi hazaszeretettel...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...