The Valiant - középkori stratégiát villantott a budapesti Kite Games

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 18.
  • Bejelentés
A THQ Nordic kiadásában jelenik meg a budapesti Kite Games legújabb játéka, a The Valiant, amely egy középkori stratégia lesz. Lássuk az első részleteket és látnivalókat!

Bemutatkozott a The Valiant, amely a THQ Nordic és a magyar Kite Games közös projektje. Habár a cím még nem kapott megjelenési dátumot, az biztos, hogy PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is elkészül.

A The Valiant egy, a tizenharmadik században játszódó valós idejű stratégia, amelyben Európa és a Közel-Kelet felé vesszük az irányt hőseinkkel és a seregünkkel. A csaták során különféle egységekből álló osztagokat terelgethetünk majd, és kapunk hősöket is, akiket külön is fejleszthetünk, illetve felszerelhetünk a menet közben zsákmányolt fegyverekkel és páncélokkal. A tizenöt single player küldetés mellett egy Last Man Standing nevű túlélőmódban is megmérethetjük magunkat a barátainkkal, és természetesen a kompetitív multi sem maradhat el: itt egyedül és másodmagunkkal is harcba szállhatunk.

A történet főhőse Theoderich von Akenburg, a korábbi keresztes lovag, aki egykori bajtársa, Ulrich von Grevel nyomába ered, miután az megszállottan kutat egy ősi ereklyét, amellyel sosem látott szenvedést szabadíthat a világra.

6.
6.
Ooorky
#5: EA is erőltette jó pár évig a magyarul kiadott játékokat, de végül ők is felhagytak vele.

Meg kis hazánk a kavics az óceán közepén konzolok szintjén, mivel nálunk több xbox fogy, mint ps.
5.
5.
crytek
#4: Hagyjuk már ezt a magyarba nem vesz senki játékot dumát... érdekes egyedül csak a sony termékeket veszik? Ők ugyanis AAA címeket is magyarítanak NEM Magyar cégként... Csak a sonynak éri meg itthon játékot kiadni? Ne viccelj már...

Szomorú hogy a Magyar embereket ennyire lenézi egy hazai cég. Ez mindent elmond róluk.. Ezek után remélem valóban több lesz a torrent letöltési szám mint a valós eladás. Részemről bundleba majd ingyen lesz annyit megér , az ilyenek amúgy se érdemelnek többet.
4.
4.
NemecsekErno
Mert ha még a magyar lenne a fizetőképes kereslet....

Elöbb eladják ott, ahol fizetnek is a játékokért, és majd ha visszatért a költsége a stúdiónak is, meg a kiadónak is, és még talán hasznot is termelt, akkor talán fizetnek azért, hogy az a 10 magyar aki meg is veszi meg angolul 2022-ben még mindig nem tud is értse miről van szó.

Fejlett piacgazdaságban meg eladni terméket nem lehet a magyar királysággal, mert gőzük sincs róla mi volt az, meg kb. annyira érdekelné őket, mint a baráti Azerbajdzsán történelmi eseményei a magyarokat.

Amúgy meg sok sikert hozzá, jól néz ki és magyarok csinálták!
Te is inkább örüjjé..
3.
3.
Daniel21
#2: Ki említette neked hogy Magyarföldeken játszódik?
2.
2.
Dengitzik
Magyar nyelv nem támogatott? Óriási! Képzeljük el a Kingdom Come jétékot cseh nyelv nélkül! Na az arrafelé elképzelhetetlen.És hol van a Magyar Királyság, II. András? Magyarország abban az időben Európa egyik leggazdagabb, meghatározó hatalma.Történelmi vonatkozású játékot jó lenne történelmi tudással készíteni és legalább csipetnyi hazaszeretettel...
1.
1.
chris0000
hi. egyelőre magyar nyelv nem támogatott... mit is vártam... üdv.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...