The Valiant PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Középkori stratégia a budapesti Kite Gamestől.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Dinók, mechák, kommandósok, lovagok, nindzsák és érzelgős tinik! A nagy nyári hőségben sem unatkozhatunk - lássuk az e heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket!

The Valiant teszt

XIII. századi kalandra indulunk egy ereklye megszerzéséért a magyar KITE Games jóvoltából, mely nem csak a gyönyörű környezetével ragad minket magával.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Valószínűleg az év egyik legsűrűbb hetének nézünk elébe, a következő napokban ugyanis jó pár nagyágyú landol majd a boltok polcain.

Kiderült, hogy mikor érkezik a magyar fejlesztésű The Valiant

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a magyar fejlesztésű The Valiant - legalábbis PC-n, a konzolos változatok érkezéséről még nincs hír.

Alone in the Dark-reboot és tizenhárom másik játék a THQ Nordic műsorában

Tegnap este bemutatózott a THQ Nordic, ahol nem kevesebb, mint tizennégy játék várta a játékosokat - ezek közül négyet, így az Alone in the Dark rebootját is helyben jelentették be. Összefoglalónk.

Irány a Szentföld! - The Valiant interjú a Kite Games tagjaival

Az egyik legnépszerűbb hazai stúdió tagjait főleg a készülő játékukról faggattuk – de természetesen a nyulak és malacok háborújának esetleges folytatása is előkerült.

The Valiant - középkori stratégiát villantott a budapesti Kite Games

A THQ Nordic kiadásában jelenik meg a budapesti Kite Games legújabb játéka, a The Valiant, amely egy középkori stratégia lesz. Lássuk az első részleteket és látnivalókat!