A Frogwares megmutatta következő játékát

  • Írta: gorien
  • 2022. május 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sherlock Holmes-játékok és a The Sinking City rajongóinak is szánja következő alkotását a Frogwares, amelyre egyelőre csak Project Palianytsia néven hivatkozik.

A Frogwares bejelentette, hogy már nagyban dolgozik következő játékán, amely a szándék szerint a Sherlock Holmes-játékok és a The Sinking City rajongóinak is el fogja nyerni a tetszését. Az egyelőre Project Palianytsiaként ismert alkotás az ígéretek szerint egy viktoriánus krimit fog keverni az eldritch horrorral. Sokat még nem tudunk róla, a nyáron várható egy teljeskörű leleplezés, de addig is kaptunk néhány concept artot.

Az ukrán stúdió, amely nemrég az Epictől kapott egy nagyobb támogatást, hogy segíthessék a költözést és a távmunkában, külföldről dolgozó munkatársak anyagi helyzetét, azt írja, nem a Project Palianytsia lett volna eredetileg a következő játékuk, de úgy érezték, tudatniuk kell a rajongóikkal, hogy a háború ellenére sem törtek meg, és folytatják a munkát. A csapat elmondása szerint kisebb léptékű lesz, mint a legutóbbi nyíltvilágú fejlesztésük, de ezt jelen körülmények között is megvalósíthatónak tartják.

A Palianytsia munkanevet is abból az okból választották, mert az ukrán étel neve az oroszok számára nyelvtörő – Sergey Oganesyan kommunikációs menedzser ezt így foglalta össze: „Azért így fedjük fel a játékunkat, hogy jelezzük, mi megyünk tovább, és egyértelműen be is intsünk azoknak, akik azt hitték, bevonulhatnak az országunkba tönkre tenni az életünket.”

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...