A Saber Interactive is besegít a KotOR-remake-be

  • Írta: gorien
  • 2022. május 19.
  • Hír
Link másolása
Tavaly tudtuk meg, hogy az Aspyr Media tényleg a Star Wars: Knights of the Old Republic remake-jén dolgozik. A stúdiót birtokló Embracer nem hagyja, hogy egyedül küzdjön meg a feladattal, és a Saber fejlesztőit is ráállítja.

Sok pletyka után tavaly szeptemberben végre megerősítették, hogy tényleg készül a Star Wars: Knight of the Old Republic remake-je. A Star Wars-játékok portolásában jártas Aspyr Media nem egyszerűen felfrissíti a játékot, hanem az alapoktól kezdve újra összerakja, amiben sem az eredeti fejlesztő BioWare, sem az Electronic Arts nem vesz részt.

Azért ezt a feladatot mégsem kell egyedül végezniük az Aspyr fejlesztőinek, derült ki az Embracer Group legutóbbi pénzügyi jelentéséből. Az Embracer 2021 elején szerezte meg az austini stúdiót és helyezte azt a Saber Interactive alá – Matthew Karch, a Saber vezérigazgatója pedig most felfedte, hogy a stúdió erőforrásait is ráállítják a feladatra.

Karch masszív projektnek nevezte a Knights of the Old Republic remake-elését, ami sok időt és munkát igényel, de elmondása szerint az Embracer eleve azzal számolt az Aspyr felvásárlásakor, hogy a Saber tapasztalatára hagyatkozva, annak fejlesztőivel együtt fog dolgozni. Pontos dátumot nem mondott, de ígérete szerint az elkövetkező hónapokban hallani fogunk a játékról.

1.
1.
Kamukaze
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...