Gyűjtögetős kártyajáték lesz a Marvel Snap

  • Írta: gorien
  • 2022. május 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Számos Hearthstone-veterán évekkel ezelőtt kivált a Blizzardból, hogy saját stúdiót létrehozva alkossanak. Első játékuk a Marvel Snap lesz, amelyben a Marvel-képregények ikonikus hőseit gyűjthetjük kártyaformában.

Ben Brode, aki a kezdetektől felügyelte a Hearthstone-t, 2018-ban otthagyta a Blizzardot, és néhány szintén távozó veteránnal együtt új stúdiót alapított Second Dinner néven. Azt eddig is lehetett tudni, hogy egy Marvel-játékon dolgoznak, ma azonban kiderült, hogy pontosan min. A Marvel Snappel nem távolodnak el túlságosan a hearthstone-os tapasztalatoktól, ugyanis ez is egy free-to-play gyűjtögetős kártyajáték lesz.

A Marvel Snapben, ahogy a legtöbb zsánertársban, két játékos küzd egymás ellen, ám ami Brode szerint igazi újdonság, hogy nem felváltott körök lesznek, hanem szinte szimultán terítik ki a lapjaikat. Tizenkét kártyából áll majd egy pakli (azért, hogy változatos, de mégis gyors egy átlátható legyen a játék), ezeket pedig értelemszerűen a Marvel-univerzum ikonikus figuráiból válogathatjuk össze. Kezdésként 150-nél is több karaktert találunk majd benne, amelyeket ráadásul különféle rajzstílusban is megszerezhetünk.

A játék elsősorban mobilra készül (a zárt bétára is csak Android-eszközökről lehet jelentkezni), de PC-re is meg fog jelenni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...