Berobbant a Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One első előzetese

  • Írta: szlav
  • 2022. május 23.
  • Cooltúra
Link másolása
Iszonyatos mutatványok, pazar látvány, pörgős akció, na és persze Tom Cruise, akin hatvanhoz közeledve sem fog az idő vasfoga. Jövő nyáron kerül vászonra az új Mission: Impossible-film, lássuk az első előzetest!

2023. július 14-én kerül a mozikba a Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One, de az első trailernek hála már most beleleshetünk a látványos akciófilmbe. A kétrészes történet mindkét felvonását a Mission: Impossible - Fallout direktora, Christopher McQuarrie rendezi, a látottak alapján pedig Tom Cruise ezúttal sem kímélte magát a forgatáson.

A filmrajongók persze addig sem maradnak Tom Cruise nélkül, hiszen a héten kerül vászonra a Top Gun: Maverick - erre találjátok az előzetesét.

5.
5.
Robilluma
Azzal nincs semmi probléma hogy az életben 59 éves Tom Cruise, de azzal már igen hogy sokszor ez látszik is rajta a filmben. Márpedig itt egy 35-40 éves(nek látszani akaró), 160as IQ-s harcmester szuperügynök szerepében tetszeleg. Azokban a jelenetekben ahol úgy fest mint akinek belenyomták a fejét 1 kiló búzalisztbe, na ott szép kisimult frisskenyér pofija van, de ahol nem (például abban a csónakban)... És valahogy nem menő amikor egy vén kecske aprítja a fiatal képzett ügynököket és pitbullembereket.
(Mondjuk a karcsú szőke hölgyike nem néz ki vad harcosnak, mégis szépen telibefejeli Tomit xD Mennyire életszerűtlen jelenet :/ )
Mindig a Szikla című, jópofa akciófilm jut ilyenkor az eszembe ahol a börtönben megrohadt, őszhajú, nyuggerkorú Sir Sean Connery puszta vasökleivel veri szét és alázza le az amerikai elitkommandósokat :DDDDDD Best evör.
4.
4.
Macifasz
#3: Igen-igen, a zenei főtéma kibontakozására gondoltam. :-)
1.
1.
Macifasz
Tudom, hogy ez még csak egy teaser, de WOW! Leesett az állam! :O Ahogy a végén szépen, lassan kibontakozik a főtéma...tanítani kellene. Bár ezen a téren a M:I Fallout trailere a legjobb, ahol az Imagine Dragons, Friction című számát keverték össze a főtémával, valami zseniális módon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...