Szeptemberben érkezik The Lord of the Rings - Gollum

  • Írta: gorien
  • 2022. május 24.
  • Megjelenés
Link másolása
Az után, hogy Bilbó elvette az Egy Gyűrűt, de még az előtt, hogy Frodóhoz csatlakozott volna, Gollam alaposan bejárta Középföldét. A Daedalic Entertainment már készen áll elmesélni ezt a történetet.

A Daedalic Entertainment Gollam központú lopakodós játékát legutoljára a tavalyi The Game Awardson láttuk, most azonban nemcsak egy csokorra való képet kaptunk hozzá, de még pontos megjelenési dátumunk is van. A The Lord of the Rings – Gollum egy nappal a The Rings of Power sorozat premierje előtt, szeptember 1-jén érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re – Switchre valamivel később, de még idén megjelenik.

A Tolkien könyveinek világára építő játékban Gollam nagy útra indul: maga mögött hagyja a Ködhegységet, megjár olyan nevezetes helyeket, mint Cirith Ungol vagy Barad-dûr, és a tündék lakta Bakacsinerdőbe is bemerészkedik. Gollam nem harcosfajta, ezért a hangsúly végig a lopakodáson lesz, minden ügyességünket és trükkünket be kell vetnünk, hogy észrevétlenek maradjunk. Gollamnak ráadásul a másik énjével, Szméagollal is meggyűlik a baja, a történéseket pedig olykor befolyásolhatjuk azzal, hogy megválasztjuk, melyik személyiség legyen a döntéshozó.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...