A Fast X-ben Dom Toretto nagymamáját is megismerjük

  • Írta: gorien
  • 2022. május 25.
  • Cooltúra
Link másolása
Tovább bővül a Család a Halálos iramban tizedik részében. Vin Diesel már a legutóbbi epizód után elhintette, hogy határozott elképzelése van arról, ki játszhatná Toretto-nagyit, és végül sikerült is leigazolni a színésznőt.

Áprilisban kezdetét vette a Halálos iramban-franchise következő darabjának forgatása, csak azért, hogy szinte azonnal le is állítsák, mert a rendező, Justin Lin kiszállt. A Universal azonban gyorsan megtalálta az utódját Louis Leterrier személyében, azaz a munkálatok haladnak, Vin Diesel pedig Instagramon jelentette be, hogy Rita Moreno is csatlakozott a stábhoz.

Diesel még a Halálos iramban 9 után árulta el a Varietynek, hogy szeretné, ha Moreno játszaná Dom Toretto nagymamáját, a sorozatot záró két epizód ugyanis minden eddiginél jobban fog koncentrálni Dom családjára – az ellenségévé váló öccsét John Cena alakította a kilencedik részben.

Rita Moreno már hetven éve színészkedik. Számos musicalben és sorozatban játszott, de a szinkronszínészkedés sem idegen neki. Az 1961-es West Side Story mellékszereplői Oscart ért neki, tavaly pedig épp annak az új feldolgozásában láthattuk legutóbb.

1.
1.
Viktor_The_Best
Uristen mar csak egy venasszony hianyzott ebbe! Tegyenek tele ujbol dogos noket ozt jol van. Most miert kellett egy nagymama is a filmbe?! Szornyu!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...